ndrive 11 spoof yapamayanlar için iranda ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
ndrive 11 spoof yapamayanlar için iranda ücretsiz
bu gün farkettim arkadaşlar ndrive 11 iranda ücretsiz harita için bi çözümü olan arkadaşlar varsa irandan programı ücretsiz indirebiliriz bilgisi olan arkadaşlar el atarsa güzel olur bada 2.0 lara yükleriz

fermanyk38

Üye
evet arkadaslar gercektende bedava :)
işte link :
burdan ındrın tr harıtasını yukleyın kullanın i.D

kirenm

Üye
arkadaşlar ben iran kiesinden ücretsiz nidirdim bu uygulamayı ama haritası iran'a ait. türkiye haritasını buldum fakat bunu nasıl yükleyebilirim? yardım lütfen!

fermanyk38

Üye
kardes telefonu yıgın bellekte ac
hafıza kartı-others-bada aplicasyon-ndrive-data icersindekı maps klasoruun ıcıne at

e-erdal

Üye
kardes telefonu yıgın bellekte ac
hafıza kartı-others-bada aplicasyon-ndrive-data icersindekı maps klasoruun ıcıne at

kardeş bende yükledim bu navigasyonu ama bende de Türkiye haritası sorunu var. senin tarif ettiğin gibi hafıza kartı-others-bada aplicasyon-ndrive-data icersindekı maps klasörüne haritayı atmak istedim ama benim bada application klasöründe ndrive-data-maps diye bir klasör yok. telefonu yığın bellek modunda bağladım ama bir türlü o klasörü bulamadım. bada applications klasöründe değişik kodlarla yazılı bende yüklü olan uygulamaların klasörleri var. ayrıca o klasörleri tek tek açıp bin klasöründen bakıp ndrive ı bulmaya çalıştım ama yok. yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. :tşk:

e-erdal

Üye
çok şükür sorunu çözdüm nihayet. uygulamanın hafıza kartında görünmemesinin nedeni yanlışlıkla telefon hafızasına yüklemiş olmam. yükleme ayarlarında telefon hafızası seçili imiş :ah

murat5889

Üye
turkce haritayi nereden indirdiniz?link verebilirmisiniz? bide programi yukledikten sonra ilk acilista nete baglanip download yalmak istiyo bunu yapmak sartmi?

e-erdal

Üye
turkce haritayi nereden indirdiniz?link verebilirmisiniz? bide programi yukledikten sonra ilk acilista nete baglanip download yalmak istiyo bunu yapmak sartmi?

ilk başlarda Türkiye haritasını yükleme sorunu yaşamıştım. sorunu tam çözdüm derken bu sefer de harita lisanssız çıktı. yüklediğim harita ndrive içinde görünüyor ama harita modunda açılmıyor, çalışmıyor. sanırım lisans problemi var. ayrıca ndrive ı açarken senin bahsettiğin 60 mb gibi bir yükleme talimatı çıkıyor. bu yükleme iran haritası sanırım... bunu yüklemezsek navigasyonu her açışımızda bu yükleme uyarısını mutlaka veriyor. harita sorununu çözen arkadaşlarımız varsa lütfen burada paylaşsınlar. :oke:

uzun_ahmet

uzun_ahmet

Üye
Buna el atan bir arkadaş yokmu?

hudev

Üye
çok kolay eğer sorun devam ediyorsa yardımcı oluruz.
en son güncel harita map dosyası 175 mb boyutunda olup 2011-2012 sürüm diye ara bulursunuz.daha sonra haritanızı map klasörü içine attıktan sonra ndrive eski sürümünün içindeki ndri3.ndr dosyasını yukarıda tarif edildiği gibi yığın bellek konumunda hafıza kartı-orther-bada aplikasyon-pbe461664n klasörünün içinde -data-ndrive-data klasörünün içine at.eğer değiştirilsinmi diye sorarsa evet de.ve data klasöründen çıktığın gibi map klarörünün içine gir ve oradaki world ve türkiye haritası haricindekileri sil.daha sonra ndrive navigasyon programını çalıştşr,yükleme yapmaya kalkarsa yukarıdaki geri ok tuşunda geri gel.daha sonra navigasyon normal bir şekilde çalışır.hakkında seceneğinden gir orada harita seçili olması lazım. olmadıysa haritayı türkiye die değiştir. işlem tamam.ilk zamanlarda yükleme yapmak isteyebilir geri tuşuna basarak normal bir çekilde navigasyonu çalıştırabilirsiniz kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: sekercocuq06 ve Skaptan

mkiziltay

Üye
ya ben indiremiyorum. telefona indirmiyor. tel kayıtlı degil diye. siz nasıl başardınız

KingSerhat1907

Üye
İran nasıl yapacağız kardeş.

Üst Alt