nckia x6 yanlış yazmadım nckia x6 :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

modexl48

Üye
    Konu Sahibi
nckia x6 yanlış yazmadım nckia x6 :D
arkadaşlar bugün öylesine google görsellerde geziyordum nckia 5800 a bakıyordum bide x6 sını deneyeyim dedim ve sonuç :D

arkadaşlar ksura bakmayın 40 mesaj olmadığı için link atamıyorum fakat google görsellere ''nckia x6'' yazıp bakın ilk 2 resim artık oha dersiniz :D

xm tuşunu bile aynı yapmışlar ama kasa sanırım 5530un :D

birisi artık bu çinlileri durdursun yoksa nokia batacak :D

celibar

celibar

Üye
yakında tüm dünya çine bağımlı olursa şaşırmamak lazım.hangi taşı kaldırsan çinli çıkıyo.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:D:D

mehmet7272

Üye
rusca ondan

WitchKing

Üye
çin malı ama çinin geleceği çok parlak gözüküyo. japonyanın geçmişini hatırlayın herşeyi kopyalarlardı çin gibi sonradan kendi markalarını yapma başladılar va dünya pazarında büyük bi yere sahipler.

ljubavi63

Üye
arkadaşlar ben bi hataya düştüm ve 950 liraya x6 aldım sakın ama sakın aynı hatayı siz yapmayın benim gibi pişman olursunuz 1 gün bile olmadı diyeceksiniz alalı ama mal kendini belli ediyor kapak daniska ekrandan 2 milim ayrık bastınızmı oynuyor kamerayı açayım diyorsunuz ekranlar birbirine giriyor kamera tuşu berbat bastınızmı zaten kapakta aralıklı tık diye ses çıkartıyor kasılmadan heralde bataryalı ağırlığı yarım kilo vardır şimdi demeyin madem öyleydi alırken bakmadınmı allah gözümü kör etti sanki o anki heycandan fark edemedim benden size tavsiye sakın düşmeyin veya bekleyi biraz yeni versiyonlarında eksiklerini giderirler sanırım ben acele ettim bi kere....

--------------- Ekleme ---------------

yeni kusurlarını inceleyip en kısa süre içinde yazacam bekleyin okuyun alacaksanız eger o na göre hareket edin
sorularınız olursa cevaplaya bilirim [email protected]

serefacar

Üye
bakıpta almaadın mı birader :)) cihaz 10 numara

SilentOne

SilentOne

Üye
su çinliler herşeyin klonunu çıkarıyolar
:S

Kingmortall

Kingmortall

Üye
:kop:

eQooo

eQooo

Üye
çin işi işte...:ehe

mahir212

Üye
arkadaslar goze hoş gelıyor cın işi ama alınca sadece görüntü var icraat sıfır hiç bi arkadaşıma ve kardeşime çinli tavsiye etmem ha cok paramız yoksada beklerız ıkıncı el temız garantılı cıhaz alırız sonradan uzulmeyız alamayız :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt