NBA Pro Basketball 2013 de mi geliyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
NBA Pro Basketball 2013 de mi geliyor ?


Bildiğiniz gibi Gameloft bu hafta içerisinde iki bomba oyun çıkardı.. Biri Real Football 2013 diğeri ise Real Football Manager 2013.. Gameloft'un bombaları bitmeyecek gibi görünüyor.. Önümüzdeki aylarda Assassin's Creed 3 , Far Cry 3 gibi oyunları göreceğimiz kesinleşti diyebiliriz..

Ama Real Football Manager 2013 çıktığına göre ben NBA Pro Basketball 2013'ün çıkabileceğini düşünmeye başladım.. Çünkü ikisinin de oyunlarının son serileri 2010'da çıkmıştı.. İki oyun da büyük uğraşlar gerektiriyor.. Hele hele NBA Pro Basketball 2013 de yeni transferleri ayarlamaları , oyuna farklı bir hava katmaları beklenebilir... Tabi oyunun şimdilik bir resmiyeti yok ama Gameloft'un iki aydır oyun çıkarmadığını düşünürsek bombaları önümüzdeki günlerde patlatabilir gibime geliyor..

Sizce NBA Pro Basketball 2013 çıksa iyi olmaz mı ? Yeni transferler , sezon modu , all-star modu , editor modu ve yeni özellikleriyle gündeme bomba gibi düşebilir.. Ki basketbolseverlerin de çoğunlukta olduğu şu dönemde bence bu oyun çıkmalı.. NBA 30 Ekim'de başlayacak.. Bakalım o tarihe kadar yeni bir oyun gelecek mi ?
 


RaplexTR

RaplexTR

Üye
Çok iyi olur çıkarsa.
 

adler03

Üye
Dönüşü muhteşem olur.
 

efsanetopçu

Üye
12 si çıktı mi ki acaba bu çıksın
 

adler03

Üye
Rf manager 13 çıktı.Bu niye çıkmasın?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
  • Sabit
İndeks Spor Oyunları
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez


Üst Alt