nba finalini kim oynar?

Sponsorlu Bağlantılar

nba finalini kim oynar?

• miami-phonix

Kullanılan: 0 0.0%
  • miami-san antonio

• detroit-san antonio

• detroit-pho

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
wade 25 de 7 atmıs shaq da 20 sayı atmıs !Tayshaun super sawunması warmıs!

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Maçı canlı olarak izledim..

Wade'i şutör yapmak istediler fakat Wade gününde değildi cok şut kaçırdı.

Damon Jones'da kötü başladı.Shaq'ı 2 kişi tutuyordu fakat Ben Wallace ( Yılın En iyi Savunmacıcı) Shaq'ı mükemmel savundu diyebilirim.

slayer

Üye
SAS 111 PHO 108

dediğim çıkıyo suns kesin elenecek :artı:

antifener_460

Üye
    Konu Sahibi
yoksa imkansız gibi görünen pistons san antonio mu oynayacak???

antifener_460

Üye
    Konu Sahibi
yoksa imkansız gibi görünen pistons san antonio mu oynayacak???

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Suns elenirse çok üzüleceğim.. :'(

desperado

Üye
harbiden ya nash kimki ya kiddin yaptıı triple-doubleların sayısı nashin yaptıı double-doublelar kadar nerdese

ayrıca bu senenin normal sezon mvpsi nash diil shaq olmalıdı neden die sorarsınız çünkü nash sadece kendine göre bi takım buldu ben iddaa ediorumki nash spurse gitse hiçbişi yapamaz suns hızlı bi takım we nashinde isteii bu

shaqa bakarsak mıami gibi dipteki bir takımı alıp zirwee taşıdı weşu an finallerdeki en büük fawori ayrıca shaqın lakerstan gitmesi sonucu lakers play-offa bile kalamadı

umarım herkes annamıştır nashin neden ahım şahım bi oyuncu olmadıını nbade şuan guard dendiği zaman nash diil kıdd akla gelmelidir

seriFBurak

seriFBurak

Üye
Originally posted by desperado@May 27 2005, 11:52 PM
harbiden ya nash kimki ya kiddin yaptıı triple-doubleların sayısı nashin yaptıı double-doublelar kadar nerdese

ayrıca bu senenin normal sezon mvpsi nash diil shaq olmalıdı neden die sorarsınız çünkü nash sadece kendine göre bi takım buldu ben iddaa ediorumki nash spurse gitse hiçbişi yapamaz suns hızlı bi takım we nashinde isteii bu

shaqa bakarsak mıami gibi dipteki bir takımı alıp zirwee taşıdı weşu an finallerdeki en büük fawori ayrıca shaqın lakerstan gitmesi sonucu lakers play-offa bile kalamadı

umarım herkes annamıştır nashin neden ahım şahım bi oyuncu olmadıını nbade şuan guard dendiği zaman nash diil kıdd akla gelmelidir
[post=65748]Quoted post[/post]​
hAkkını yemeyelm wade de kendnden beklenenin ustunu werdi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt