Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nazy arkadaşımıza teşekkür
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nazy arkadaşımıza teşekkür
yapmış olduğu kelebekli ve şu anda kullanmakta olduğum avatarı zaman ve emek harcadığı için Ali arkadaşımıza neslein ve şahsım adına teşekkür ederim.
nazy siteyi her açıdan yönetiyo...avatarlardan imzalara konulardan yorumlara...
Nazy
Üye
yorumlar için teşekkürler
Ozan
Admin
Bende teşekkür ederim sitedeki mevcut butonları o yaptı.
keremerson
Üye
Tebrikler walla Nazy gerçekten güzel grafikler yapıyooo
ouSahin
Üye
onun bir bakıma ögrencisi gibiyim ben grafiker olmak istiyordum onunla tanıştıktan sonra buna daha da çok heves verdim CS3 gibi programı onun sayesinde kolaştırdım...
abi kardeş ilişkimiz usta çırak ilişkisiyle birleşti...o süper hem yaptıgı grafiklerle hemde insan olarak
yönetici oldugum dönemlerde onun yönetime girmesini en çok isteyenlerden biri bendim... ve beraber yönetici olmak onunla çok istemiştim ama ben düştüm o çıktı o bile beni mutlu etti
tşekkürler Nazy
toprakumit
Üye
Nazy ye her konuda teşekkürler... Bu özelliklerin den ayrı olarak iyi bir arkadaş olduğu içinde kendisine teşekkür ediyorum... Her zaman Sevgi ile kal kardeşim
Nazy
Üye
hepiniz sağolun siz olmasaydınız bahsettiğiniz bu sevi ve saygı bütünlüğü
oluşmayacaktı...
FerreT
Üye
hiş hep sevgi içerikli cevaplar var burda..birazda eleştiri yapın
Mesela ben yapayım..laptop alacaktım adam bunu engelledi,POWERı başıma saldı,Bu sene öss yi kazanamazsam sebebi o dur..daha da çoğatılabilir