Nazar değdi oh oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

navti

navti

Üye
bende ics ye gecemedim diye cok uzuluyordum demekki en guzeli 2.3.6

-efşan

-efşan

Üye

Aynen öyle, Android ne biçim sistem :hmmm Acemi sistemi aceleye gelmiş :gul:

- - - Eklendi - - -

Android benim elime düştü fandroidçiler gıkını çıkaramıyor :eller:

Buyrun Android sisteminin rezil olduğu konu: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...manim-sorunlari-buraya-rapor-edin-653323.html

Hiçbir fandroidçi çözüm bulamıyor :thumbup:

Cihazdan cihaza farkediyor dostum yazılım. Bu sözler sana yakışmıyor!
Ben de ICS kullanıyorum. Cihazın orijinal sürümü 2.3.3 olduğu halde. Kendim modladım hatta. Hiç bir sorun yok.

- - - Eklendi - - -

Bir de bu sözüm geneldir. Fandroidciler adı altında Android kullanıcılarını aşağılamaktan vazgeçin. Firmaların sürtüşmesinden size ne? Neticede Android olsun, Symbian olsun para verip alıyorsunuz. Android kullanıcılarını eziyorsunuz diye Nokia size bedava cihaz mı veriyor?

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:pro: nokia değerimizi bilmeli . Ben kendimi bildim bileli nokia taraftarıyım :pro:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Ben de ICS kullanıyorum. Cihazın orijinal sürümü 2.3.3 olduğu halde. Kendim modladım hatta. Hiç bir sorun yok.

- - - Eklendi - - -

Bir de bu sözüm geneldir. Fandroidciler adı altında Android kullanıcılarını aşağılamaktan vazgeçin. Firmaların sürtüşmesinden size ne? Neticede Android olsun, Symbian olsun para verip alıyorsunuz. Android kullanıcılarını eziyorsunuz diye Nokia size bedava cihaz mı veriyor?

O kadar çok android bağımlısı var ki, malesef böyle anlıyorum böyle yazıyorum. Asıl o fandroidçilere ne? Ha Symbian ha android ha ios. Ne farkeder?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben telefonu alırken androide takılsaydım şimdi 603 elimdeydi.

klongs

klongs

Üye

- - - Eklendi - - -

+1 marka taraftarlığı yapmak size bir şey kazandırmaz

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
-efşan

-efşan

Üye

O kadar çok android bağımlısı var ki, malesef böyle anlıyorum böyle yazıyorum. Asıl o fandroidçilere ne? Ha Symbian ha android ha ios. Ne farkeder?

3 sistemi de denedikten sonra Android yattı aklıma. Elbette ki abartıyorlar Android'i. Fandroid de ne imiş.
Hepsi uyar :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
symbian.forever

symbian.forever

Üye
nokia 1 numara :pro:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
rambo abi sen bi ara 5g ikonu mu ne çıkarmıştın ? O duruyo mu ? Ve n95 için olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt