Naylon Elazığlı Polat Alemdar Ehu :p

Sponsorlu Bağlantılar

chawush

Üye
    Konu Sahibi
Naylon Elazığlı Polat Alemdar Ehu :p
geyiq haberrrr

ELAZIĞLILAR SHARON'I HİSSETMEYEN NECATİ İÇİN DNA TESTİ İSTİYOR

Necati gerçek bir Elazığlı mı?
Sharon Stone’u öperken Sharon’a değil role konsantre olan Necati’nin Elazığlılığı tartışılıyor. Elazığ eşrafı Necati’ye tepkili “Sharon’u öperken role konsantre olan birisi bizden olamaz” diyor ve Necati’nin Elazığlı olup olmadığının tesbiti için DNA testi yapılmasını istiyor

“Elazığlı Necati, Sharon’u öperken ‘role konsantre olduğundan’ öpüşü hissetmemiş. Elazığ halkı Necati’ye ateş püskürüyor.” Elazığ eşrafı “Role konsantre olacağına Sharon’a konsantre olsaydın” diyor ve devam ediyor “Rol gelip geçer ama Sharon’un öpücüğü ölümsüzdür. Eğer o sahneyi bir Kayserili oynasa rolü bırakıp öpücüğe konsantre olurdu. Bir Elazığlı olarak Sharon’un seni öpmesinden gurur duyuyoruz ama öpücük yerine role konsantre olmanı daha daha muteber bir Elazığlı olman önünde engel görüyoruz. Bari Aczmendi hemşerimiz Müslüm Gündüz’den bir şeyler öğrenseydin” açıklamasını yaptılar.

Sharon'ı hangi Elazığlı öpsün?

Elazığlı Necati'nin Sharon Stone'u öperken ''role konsantre'' olduğu gerekçesiyle Sharon'a konsantre olamamasi'' Elazığ eşrafında büyük tepkilere yol açtı. Elazığ tarihinde Müslüm Gündüz gibi adını altın harflerle yazdırmış şahsiyetler varken Necati'nin Sharorun'u operken ''hissetmemesi'' esefle karşılanıyor.

Dün il idare meclisinde toplanan Elazığlılar, bir dahaki Kurtlar Vadisi çekimlerine Necati yerine aaşağıdaki Elazığlılardan birisinin halk oyuyla seçilerek yollanmasını istedi:

1)MEHMET AĞAR
2)FEVZİ TÜRKERİ PAŞA
3)MEHMET GÜL
4)UFUK GÜLDEMİR
5)OSMAN BENZEŞ
6)ŞAFAK OKAYGÜN
7)DEPREMCİ NACİ GÖRÜR
8)YUNUS AĞAR
9)PERDESİZ GİTARCİ ERKAN OĞUR
10)NECDET ULUCAN
11)SET KEMAL
12)BAŞKURT OKAYGÜN
13)FETHİ NAMLI
14)GÜNER ÖZMEN
15)MUSTAFA KESER
16)MÜSLÜM GÜNDÜZ
17)FATİH KISAPARMAK
18)BÜLENT SERTTAŞ

kurt bey

kurt bey

Üye
tamamını bile okumadım tamamen aptallık böle boş şelerle uğraşmaktan ne zevk alır insanlarımız hayret doğrusu

yitik savaşçı

Üye
Televole saçmalığı...

chawush

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Dec 29 2005, 11&#58;57 AM) [post=240068]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tamam&#305;n&#305; bile okumad&#305;m tamamen aptall&#305;k böle bo&#351; &#351;elerle u&#287;ra&#351;maktan ne zevk al&#305;r insanlar&#305;m&#305;z hayret do&#287;rusu
[/b][/quote]
¿

DefectoR

Arkadaşlar ortalığı germenin anlamı yok, kurtoğlu85 arkadaşımız sana bi atıfta bulunmamış, sadece bu saçmalıkları ortaya çıkaranlara bi atıfta bulunmuş, konuyu germenizin anlamı yok arkadaşlar...

hidayet

hidayet

Üye
bu olayı bence çok abartıyorlar hisseder hissetmez o adamın kendi duyguları neden uzatırlar anlamam

kurt bey

kurt bey

Üye
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 29 2005, 12&#58;06 PM) [post=240074]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar ortalığı germenin anlamı yok, kurtoğlu85 arkadaşımız sana bi atıfta bulunmamış, sadece bu saçmalıkları ortaya çıkaranlara bi atıfta bulunmuş, konuyu germenizin anlamı yok arkadaşlar...
[/b][/quote]

murat abi arkadaş beni yanlış anladı ama aynı zamanda bana hakaret etti zaten raporladım bilmem ulaştımı. bana salak sensin falan dedi. daha sonra mesajını değiştirmiş ama ben gereken cezanın vrilmesini istiyorum

DefectoR

arkadaşım tamam konunun üstüne gitmenin anlamı yoktur böyle bişi varsa eğer gerekli cezaı alacaktır...

jöly

Üye
karışmak istemiyorum ama son derece gereksiz bir konu hakkında niye birbirinizi kırıyorsunuz arkadaşlar? değer mi yani?

slayer

Üye
role odaklanm&#305;&#351;m&#305;&#351;.... Geç bunlar&#305; polat...

19-) BEN...... (oylar&#305;n&#305;z&#305; bekliyorum)

yitik savaşçı

Üye
Sana yar etmezler iç güdüsü bol ablamızı slayer...

cllgr

cllgr

Üye
slayer oyum senden yana,içgüdüsü ne kadar bolmuş gösteriver aplaya..

chawush

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Dec 29 2005, 12&#58;21 PM) [post=240085]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DefectoR &#064; Dec 29 2005, 12&#58;06 PM) [post=240074]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

murat abi arkadaş beni yanlış anladı ama aynı zamanda bana hakaret etti zaten raporladım bilmem ulaştımı. bana salak sensin falan dedi. daha sonra mesajını değiştirmiş ama ben gereken cezanın vrilmesini istiyorum
[/b][/quote]
kardeş zaten yanlış anladıgım için onları yazdım ve Defector da uyarınca anladım ve o yüzden deiştirdim mesajı kusura baqma.
neyse konuyu dagıtmıyalım

POWER

POWER

Üye
boşverin yaw...gereksiz...

kikaksk

kikaksk

Üye
bizim millet böledir ya

ELAZIĞLI BU HATAYI YAPTI...

__Midas__

__Midas__

Üye
Cem Yılmaz şöyle diyordu .
Sharon&#39;un beni öpmesi için 10.000 &#036; vermesi lazım o 45 yaşında bende 33 yaşında taş gibi adamım,bana
10.000 &#036; versinler bütün hollywood a öptürürüm demişti...
Necati de iyi sallamış Sharon öperken heyecanlanmıştır ondan bişey anlamamıştır...