Navigasyon [S2]

Sponsorlu Bağlantılar

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon [S2]
Merhaba arkadaşlar ben Samsung Galaxy S2 için güzel bi navigasyon programı istiyorum. Mesela gideceğimiz ilin turistik yerlerini, güzel ve meşhur yerlerini falan gösterecek bi program :D böyle bişey mümkün mü bilmiyorum ama mümkündür inşallah :D yani navigasyonda sadece il,ilçe,yol olmasın. Ekstra yardımcı olacak özelliklerde olsun. Varsa böyle bi program söylerseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler :)

FeC!

FeC!

Üye
IGo var. Her seyi gosteriyo. Otel akaryakıt istasyonu mesire yerleri lokanta... Forumda var ust konu olarak. Oradan 480x800 icin olanını indir.

newguard

newguard

Üye
sygic öneririm

newguard

newguard

Üye
dostum bu 15 günluk deneme surumumu mu

osicik

Üye
igo primo2 miydi neydi birde arkadaşların dediği sygic ikisini kur dursun telde ikiside çok kullanışlı...

cardanadam

cardanadam

Üye
sygic çok güzelmiş igo dan bile bence sygic 10 numara

FeC!

FeC!

Üye
Igo karısık mı? gayet sade bence.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
En iyisi nokianin navigasyonu

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
SyGic'i indiriyorum. iGo karışık geldi bana. SyGic iyidir inşallah çok teşekkürler. Güzelse, kullanışlıysa tekrar yazarım :)

danismaz61

Üye
Öyle cozulemeyecek kadar karisik demiyorum tum navigasyonlar telefonumda yuklu ve evet igo sygica gore daha karisik ve pasif kaliyor onun yaninda tabi bunun benim tercihim oldugunu da belirttim kullaniciya gore degisir bu sygic kullanmadiysan bir yukle o zaman igonun sugica gore karisik oldugunu anlayacaksin .

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
Sygici indirdim kurdum çok iyi çok sevdim. etraftaki eczaneleri, lokantaları az gösteriyo yani tamamen hepsini göstermiyo ama çok iyi çok başarılı sevdim ben. iGo ya göre iyi bence. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sygic sesli mi :hmmm Bende iGo var ve benim için heryeri bulması önemli her yeri derken hangisi daha çok yer buluyor iGo mu Sygic mi :hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
Sygic sesli mi :hmmm Bende iGo var ve benim için heryeri bulması önemli her yeri derken hangisi daha çok yer buluyor iGo mu Sygic mi :hmmm
evet sesli hangisinin daha çok yer bulduğunu bilmiyorum ama kullanış açısından sygic daha çok hoşuma gitti benim istersen sende bir yükle wifi varsa igo dan daha zahmetsiz kurulumu

LeaderTR

LeaderTR

Üye
    Konu Sahibi
evet eveeeett iGo'dan kat ve kat daha iyi Sygic. Hem google earth gibi süper bişey takılmadan hareket ettirebiliyoruz dünyayı. Etraftaki yerler konusunda ise, neredeyse aynılar. Ama Sygic bana göre önde.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

evet sesli hangisinin daha çok yer bulduğunu bilmiyorum ama kullanış açısından sygic daha çok hoşuma gitti benim istersen sende bir yükle wifi varsa igo dan daha zahmetsiz kurulumu
Bir deniyim son sürümü :ok2: Yer bulması yolları çizmesi ve stabillik benim için önemli cidden :)

danismaz61

Üye

Bir deniyim son sürümü :ok2: Yer bulması yolları çizmesi ve stabillik benim için önemli cidden :)

Sygic gercekten iyi kullanip sikaywt eden gormedim simdiye kadar:) verdigim linkte son surum mevcut wifi varsa kurulumu cok basit zaten apk kur wifiden indir dosyayi hepsi bu kadar :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt