Navigasyon Lütfen yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ceset1912

ceset1912

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon Lütfen yardımm
5800 Kullanıyorum bit türlü navigasyonu beceremedim ovi maps ve n drive denedim ikside uyduyu bulamadı oviden en güncel haritaları indirdim gene faydası yok ne yapabilirim..

Perfect!

Üye
hangi operatör kullanıyon bi alakası olabilir

karkarkara

Üye
a-gps kullanmak daha iyi sonuç veriyor uyduya bağlanamıyorsanda bulunduğun yerin bazı özellikler söz konusu olabilir yüksekli erişim vs gibi birçok neden, ancak şudabir gerçek ki 5800'ın gpsi çok da iyi değil.O yüzden bazı problemler olabiliyor ancak bende şimdilik güzel güzzel çalışıyor..

reactor1111

reactor1111

Üye
garmin kullan. bende gps e bağlanmakta sorun yaşıyordum. garmini yükledikten sonra uyduya hemen bağlanmaya başladı ve kopmada olmuyor.
dün navigasyonunuda denedim. hava bulutlu olmasına rağmen hatasız konumumu gösteriyor ve haritası çok ayrıntılı.
ancak rota çizerken daha yakın yollar olmasına rağmen uzak yollardan götürüyor. :allalla:
Birden fazla rota çizme özelliği var mı garminin?

Perfect!

Üye
kendi navigasyonu daha güzel bence sorunsuz çalışıyor

plot55

Üye
:eheslm navigasyon cihazı alırken en ucuzu kötü en iyisi iyi dir...yalan, yazılımı en güncel ve ucuz olan cihazı tercih ediniz gerisi partal.:oke:

metinarda

Üye
htc 3650 tel.var bunda navigasyon programım hafıza kartında.nasıl devreye sokabilirim.şimdiden teşekkürler

azadzz

azadzz

Üye
bana navigasyon prgramı lazım telefonum 6220c (yardım)please

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt