Navigasyon Hataları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akesar62

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon Hataları
Arkadaşlar, 5800'ı ilk aldığımda gayet rahat Ovimaps'i kullanıyordum hemde ücretsiz.Ancak güncelledim ovimaps'i sonrada gps bağlantısı kurulamadı.Daha sonra bende format attım ilk sürüm gelsin diye ve geldi.Yine bağlantı yapamıyorum gittim başkasının 5800'ından baktım ayarlara herşey milimetrik aynı herşey ama kontorsüz bağlantı yapmıyor çıldırıyorum...Garmin diye bir navigasyon daha varmış oda ücretli mi kullanırken lütfen yardımcı olmanızı istiyorum.Netde forumlarda bir takım çözümler var ama yapamadım olmuyo kontorsuz konumlama yapamıyorum...

İlginize teşekkür ederim..:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kardeş aynı sorunu ben de yaşadım çözümü kolay tekrar en son versiyon ovimaps i kur sonra kullanacağın zaman telefonunu hatsız moda al ve işini gör :oke:

cemee61

cemee61

Üye
menu>uygulamalar>yer>konumlama yontemleri ne girince acilan menude sadece TÜMLESIK GPS seceneginin yaninda yesil isaret olursa kontor gitmez. ancak, uydulara baglanma suresi artacaktir (10-30sn ile 5-10dk kadar surebilir)

baska programlarda var tabiki garmin, sygic, ndrive vs. ama ayni sekilde sadece gps secenegi aktif olmali yoksa bunlarda kontur yer...
turkiyede icin tavsiyem ndrive (telefonla uyumlu calisiyor sorun cikartmiyor, haritalari oldukca ayrintili, kullanimi kolay)
avrupa icin sygic (avrupa haritalari oldukca ayrintili, arayuzu guzel, pratik ozelikleri var. sorunsuz calisiyor)
garmin ise yine oldukca iyi haritalarii vs ama. her telefonda duzgun calismiyor kasilma problemi vs oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt