anlamamki
Üye
-
Konu Sahibi
-
ayarlarrdan gırıyom ama bu bolumu bulamadım yawayarlardan konumlama yöntemlerine gir orda sadece tümleşik gps yi seç diğerlerinin seçimini kaldır..
ok buldum yaptım sımdı ben yarın ıse gıderken navıgasyon kontorsuz bedava bı sekılde calısacakmı veya konturumdanmı yıyecek ,yanı ben bedava navıgasyonumu kullanabılmek ıcın ne yapmalıyım saygılar...ayarlarda veya uygulamaların içinde yer olacaktı ordan..
ok buldum yaptım sımdı ben yarın ıse gıderken navıgasyon kontorsuz bedava bı sekılde calısacakmı veya konturumdanmı yıyecek ,yanı ben bedava navıgasyonumu kullanabılmek ıcın ne yapmalıyım saygılar...
eyvallah guzel kardesım onu yaptım harıta gorunumlerın uydu gorunumlerım vs geldı ,sımdı ıse gıdecem acacam navıgasyonumu bakalım guzel seslı bayan baya yol tarıfı yapacakmı ,yapmazsa ben onun .......... saygılar[alikan];3187477' Alıntı:Güzel insan bak şimdi bende N8 den önce en son C6 vardı onda senin istediğin gibi bedavaya navigation kullanıyodum N8 de daha hiç denemedim ama OviMaps açtığın zaman kontur gitmemesi için yapacağın şey şu: AYARLAR/UYGULAMA AYARLARI/KONUMLAMA/KONUMLAMA YÖNTEMLERİNE GİR.
Burada en altta Şebeke Tabanlı yazan unsur senin kontur canavarın oluyorBunu seçersen OviMaps'i her açtığında yada navigasyonda vs vs konturun gider yani internete bağlanır.
Nadir arkadaşında dediği gibi o bölümde sadece Tümleşik GPS seçili olsun diğerlerinin seçeneğini kaldır.
Sabah evden çıktığında açık havadayken oviMaps'i aç navigasyon uyduyu açık havada daha çabuk buluyo sonra gitmek istediğin yerin konumlarını filan gir araç sürme bölümünden ondan sonra sen bırak OviMaps kendini psikopata bağlar
Saygı bizden...
Arkadaşlar ben 2 hafta önce nokia c6 01 aldım ama navigasyon ayarlarını ücretsiz şekilde kullanamıyorum yukarda söylediklerinizin hepsini yaptığım halde wireles olmayan yerde normal internete bağlanmaya çalışıyor başka bi çözüm yolu varmı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?