Navigasyon ayarlarımı nasıl yapacagımı bırı anlatabılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Navigasyon ayarlarımı nasıl yapacagımı bırı anlatabılırmı?
Slm
arkadaslar navıgasyon programlarım telefonumda yuklu ovıden ındırdım ,hattım turkcell ,bugun ıse gıderken acayım nasıl bana yon tayın usullerı verıyormu dıye deneyeyım dedım hıc bır sekılde bana yon tayın usulu felan vermedı acana ınce ayarlarmı gerekıyor ,gerekıyor ıse sırası ıle nasıl yapmalıyım saygılarımla

[alikan]

[alikan]

Üye
Ya hocam yön tayin usulü filan askerde oluyo ya askerliği hatırlattın bak bana :)
İstediğin yönlendirmeyi yapması için oviMaps'i açtığında ayarlar bölümünde Sürüş Rehberi var orada Türkçe-Kadın sesi seçebilirsin eğer yoksa Ovi Suite'ten indirebilirsin. Sonra bir yere giderken araç sürme seçeneğini seçtiğinde gideceğin yönü belirlediğin zaman navigasyona bağlanıp sesli uyarı yapıyor şu kadar metre sonra sola sağa falan filan :)

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
evet ındırdım sımdı navıgasyına mms uzerındemı baglanack bu artı konturum gıtcekmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan konumlama yöntemlerine gir orda sadece tümleşik gps yi seç diğerlerinin seçimini kaldır..

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlarda veya uygulamaların içinde yer olacaktı ordan..

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda veya uygulamaların içinde yer olacaktı ordan..
ok buldum yaptım sımdı ben yarın ıse gıderken navıgasyon kontorsuz bedava bı sekılde calısacakmı veya konturumdanmı yıyecek ,yanı ben bedava navıgasyonumu kullanabılmek ıcın ne yapmalıyım saygılar...

[alikan]

[alikan]

Üye
ok buldum yaptım sımdı ben yarın ıse gıderken navıgasyon kontorsuz bedava bı sekılde calısacakmı veya konturumdanmı yıyecek ,yanı ben bedava navıgasyonumu kullanabılmek ıcın ne yapmalıyım saygılar...

Güzel insan bak şimdi bende N8 den önce en son C6 vardı onda senin istediğin gibi bedavaya navigation kullanıyodum N8 de daha hiç denemedim ama OviMaps açtığın zaman kontur gitmemesi için yapacağın şey şu: AYARLAR/UYGULAMA AYARLARI/KONUMLAMA/KONUMLAMA YÖNTEMLERİNE GİR.
Burada en altta Şebeke Tabanlı yazan unsur senin kontur canavarın oluyor :) Bunu seçersen OviMaps'i her açtığında yada navigasyonda vs vs konturun gider yani internete bağlanır.
Nadir arkadaşında dediği gibi o bölümde sadece Tümleşik GPS seçili olsun diğerlerinin seçeneğini kaldır.
Sabah evden çıktığında açık havadayken oviMaps'i aç navigasyon uyduyu açık havada daha çabuk buluyo sonra gitmek istediğin yerin konumlarını filan gir araç sürme bölümünden ondan sonra sen bırak OviMaps kendini psikopata bağlar :)

Saygı bizden...

• Beğen
Tepkiler: enes3637

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3187477' Alıntı:
Güzel insan bak şimdi bende N8 den önce en son C6 vardı onda senin istediğin gibi bedavaya navigation kullanıyodum N8 de daha hiç denemedim ama OviMaps açtığın zaman kontur gitmemesi için yapacağın şey şu: AYARLAR/UYGULAMA AYARLARI/KONUMLAMA/KONUMLAMA YÖNTEMLERİNE GİR.
Burada en altta Şebeke Tabanlı yazan unsur senin kontur canavarın oluyor :) Bunu seçersen OviMaps'i her açtığında yada navigasyonda vs vs konturun gider yani internete bağlanır.
Nadir arkadaşında dediği gibi o bölümde sadece Tümleşik GPS seçili olsun diğerlerinin seçeneğini kaldır.
Sabah evden çıktığında açık havadayken oviMaps'i aç navigasyon uyduyu açık havada daha çabuk buluyo sonra gitmek istediğin yerin konumlarını filan gir araç sürme bölümünden ondan sonra sen bırak OviMaps kendini psikopata bağlar :)

Saygı bizden...
eyvallah guzel kardesım onu yaptım harıta gorunumlerın uydu gorunumlerım vs geldı ,sımdı ıse gıdecem acacam navıgasyonumu bakalım guzel seslı bayan baya yol tarıfı yapacakmı ,yapmazsa ben onun .......... saygılar

abazya

Üye
Teşekkür ettim.

onr16

Üye
ben denilenlerin hepsini yaptım fakat hala olmadı...haritalardan seçeneklere girdim ordaki bölümü de çevrimdışı yaptım hala olmuyor

ALizorbey

Üye
Arkadaşlar ben 2 hafta önce nokia c6 01 aldım ama navigasyon ayarlarını ücretsiz şekilde kullanamıyorum yukarda söylediklerinizin hepsini yaptığım halde wireles olmayan yerde normal internete bağlanmaya çalışıyor başka bi çözüm yolu varmı bunun

----------Eklendi @ 16:02:21 ---------- Yazıldı @ 15:48:57 ----------

Arkadaşlar ben 2 hafta önce nokia c6 01 aldım ama navigasyon ayarlarını ücretsiz şekilde kullanamıyorum yukarda söylediklerinizin hepsini yaptığım halde wireles olmayan yerde normal internete bağlanmaya çalışıyor başka bi çözüm yolu varmı bunun

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize çevrım dışı yapmayı unutmuşum şimdi oldu gps bulmada zorlanıyor ama çok güzel çalışıyor
sağolun

MoonLife01

MoonLife01

Üye
nokia c7 icin bu dediklerim ; ayarlar/uyguluma ayarlari/konumlama/konumlama yöntemleri/ burada sadece yardımlı gps ve tümleşik gps yi secin digerlerini işaretlemeyın ve uydudan baglanır ilk bulmaıs ıcın acık alanda biraz bekletın sonra bulur sürekli...

ates_16_06

Üye
s.a bu çevrimdışı yapmayı bulamadım ben nerden çevrımdışı yapıcam bütün söylediklerinizi uyguladım bi ara navigasyon kadın konuşmaya başladıı bi daha yapamadımm yardım ederseniz sevinirim

Üst Alt