Navifirm Plus ve Phoenix N8 ( Flash Atarken Hata Veriyor) Resimli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
41lion41

41lion41

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm Plus ve Phoenix N8 ( Flash Atarken Hata Veriyor) Resimli
Bu hatayı neden alıyorum acaba ?
Böyle bir dosya yok felan mı diyor anlamadım..

Uploaded with

ANIL

ANIL

Admin
dosyalarında core dosyasının eksik olduğunu söylüyor bi bak bakalım var mı klasörde

ANIL

ANIL

Admin
teamwiver yüklü mü bir bakalım?

aleranol

aleranol

Üye
Arkadaşım update software diyerek flaş at ben öyle çözüm buldum hiçbir sorun olmaz :D

cash54

cash54

Üye
bende de aynı hatayı veriyor core dediğiniz nedir ?

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Bu hatayı neden alıyorum acaba ?
Böyle bir dosya yok felan mı diyor anlamadım..

Uploaded with

RM-659 adlı dosyanın içinde başka bir RM-659 varmı ? Aynı hatayı bende almıştım meğersem Rm-718(c6-01 için) Adlı dosyanın içine bi tane daha RM-718 açıp Navifirm dosyalarını onun içine atmışım.Navifirmden bir daha indir sonra tekrar dene belkide indirmemiştir o dosyayı

cash54

cash54

Üye

RM-659 adlı dosyanın içinde başka bir RM-659 varmı ? Aynı hatayı bende almıştım meğersem Rm-718(c6-01 için) Adlı dosyanın içine bi tane daha RM-718 açıp Navifirm dosyalarını onun içine atmışım.Navifirmden bir daha indir sonra tekrar dene belkide indirmemiştir o dosyayı
evet aynen öyle

- - - Eklendi - - -

denilen herşeyi yapptım bide navifirmde ben benm produck code'u bulamadm 0599756 orda bulnn dark grey euroturkey farklı o ne acaba . he bide kablo taklı olmasa bile aynı hatayı veryr onuda anlamadım.

fnldstntn

Üye
Core dosyası eksik diyor fakat neden v13 ü flashlamaya çalışıyorsun_?

ThreeDi

ThreeDi

Üye
evet aynen öyle

- - - Eklendi - - -

denilen herşeyi yapptım bide navifirmde ben benm produck code'u bulamadm 0599756 orda bulnn dark grey euroturkey farklı o ne acaba . he bide kablo taklı olmasa bile aynı hatayı veryr onuda anlamadım.

Kablosuzda aynı hatayı veriyorsa dosyayı indirmemişsindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt