navifirim sorunu acil yardıma ihtiyacım var :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
navifirim sorunu acil yardıma ihtiyacım var :(
arkadaşlar navifirimden c6-00 v40 rm 612 dosyalarını nindirmek için girdim ama girddiğimde böyle bi sorunla karşılaştım daha önce telefonu flashladıgımda hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım.

bilgisayarın işletim sistemi win7 32 bit uyumluluk ayarlarını falan yaptım. acaba jaf yüklü değil yada cable driverleri yüklü değin ondanmı diye düşünüp onlarıda yükledim ama süreklia ynı hatayı aldım bi yardım etseniz beyler telefon çok yavaşladı ve telefona fw atmam yardımlarınızı bekliyorum :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ayni sorun bendede olustu bugun acilmiyor.yeniden indirdim olmuyor bilmiyorum nedendir

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
çözümünü buldum kardeş aslında çok basitmiş sol üstte "Nokia Care Suite" yazan yerde 3 seçenek var sen en üsttekini seçiceksin sorun halloluyo öyle :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
çözümünü buldum kardeş aslında çok basitmiş sol üstte "Nokia Care Suite" yazan yerde 3 seçenek var sen en üsttekini seçiceksin sorun halloluyo öyle :)
eeeeeee artik nokia Care Suite vermiyormu artik anladim kadariyla geri cekti guncellemeleri oylemi

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
galiba öyle nokia care suite i seçtiğinde temel alınana bağlantı kapatıldı diyor. ya geçiçi bi hata vardır gidermeye çalışıyolardır yada dediğin gibi artk vermiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt