Navibarlı OFW GOLD STAR..Yakında..!! SülümanDönmez&Atacan-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Gürbüz

Üye
Polemik yok ben sadece söyliyim dedim. Türkiyede ılk demişsiniz o yüzden.

Symbian Modder

Üye
neyin davasındasınız bilmiyorum ama ofw navibarı ilk ben kullandım.Sonradan OFW'ye yakışmadığını düşündüğümden kaldırmıştım.Yani belle navibarlı xperience çıkalı neredeyse bi sene oldu.forum sistemimiz değişmeden önce yorumlara eklenti olarak paketler eklemiştim.tabi siz yeni başladığınızdandır,bilmiyo olabilirsiniz.herhangi bi sidik yarışı yok yani :D

Süleyman

Süleyman

Üye
neyin davasındasınız bilmiyorum ama ofw navibarı ilk ben kullandım.Sonradan OFW'ye yakışmadığını düşündüğümden kaldırmıştım.Yani belle navibarlı xperience çıkalı neredeyse bi sene oldu.forum sistemimiz değişmeden önce yorumlara eklenti olarak paketler eklemiştim.tabi siz yeni başladığınızdandır,bilmiyo olabilirsiniz.herhangi bi sidik yarışı yok yani :D
yarış gibi birşey söz konusu değil. Önceden çıkmışsa çıkmıştır. Onu bilemem. Ama biz araştırma yaptığımızda belle barlı ofw görmediğimizden dolayı konumuz böyle oldu.

• Beğen
Tepkiler: Atacan-

Symbian Modder

Üye
kullanmak isterseniz özelden navibarı da atarım..

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Nerde o paketler_?
Yenide başlamadık Ayrica hemen hemen her yazılımıda bilirim ,
Sunrise dan tut Pandorasına kadar eskimiymişim yeniymişim_?
Neyse ya Paketlerin varsa ilgileniyorum Yoksa Çekilebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

Symbian Modder

Üye

Nerde o paketler_?
Yenide başlamadık Ayrica hemen hemen her yazılımıda bilirim ,
Sunrise dan tut Pandorasına kadar eskimiymişim yeniymişim_?
Neyse ya Paketlerin varsa ilgileniyorum Yoksa Çekilebilirsin.

menfaat insanısın demek.diyorum ya sidik yarışı yapamam sizle oldunuz prostat.böyle çocukça triplere girmene gerek yok birader.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
menfaat insanısın demek.diyorum ya sidik yarışı yapamam sizle oldunuz prostat.böyle çocukça triplere girmene gerek yok birader.
Ben tribe girmiyorumki İlk değilmiş olmuş bitmiş ben bişey de yarıştırmadım.Yarışı katan sensin.
Çıkar yolu bulamazsak yardımını alırız (aaaa sen bunu çıkar zannedersin şimdi yok o da kalsın)--
---Hayırlı Geceler Kardeşim Gecen iyi olsun.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

Burada yapilan yorumları herkez okuyor. Ve ortada bır gercek var sidik yariştiran sensin. Adam sana nerde biz gormedik diyor. Bende aradım ama bulamadım gerçi. Sen diyorsun ben yaptım. Sonra isterseniz pm den atıyim diyorsun . Sonra bu denince menfaat ci diyorsun. Kendi kendine sidik yapıştırma . Seninki geçer tamam .

• Beğen
Tepkiler: Atacan- ve Süleyman
Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Haaa şunuda belirteyim.
Ofw için mod isteyen çok Özelden sana ulaşsınlar onlara yardımcı ol.

• Beğen

Symbian Modder

Üye

Ben tribe girmiyorumki İlk değilmiş olmuş bitmiş ben bişey de yarıştırmadım.Yarışı katan sensin.
Çıkar yolu bulamazsak yardımını alırız (aaaa sen bunu çıkar zannedersin şimdi yok o da kalsın)--
---Hayırlı Geceler Kardeşim Gecen iyi olsun.

atacan cevap vermek istemiyorum.ama sen bana kamyon arkası yazılarla gelince ben de ne yapayım ? yoksa çekilebilirsin falan fistan.ve ben onu bunu çıkar zannetmem.fikrin neyse zikrin de oymuş senin. ufack şeyden nerelere geldik saçma sapan bişey için tartışmalar falan.siz kendi dalganıza bakın.

Mert Gürbüz

Üye
Burada yapilan yorumları herkez okuyor. Ve ortada bır gercek var sidik yariştiran sensin. Adam sana nerde biz gormedik diyor. Bende aradım ama bulamadım gerçi. Sen diyorsun ben yaptım. Sonra isterseniz pm den atıyim diyorsun . Sonra bu denince menfaat ci diyorsun. Kendi kendine sidik yapıştırma . Seninki geçer tamam .

Sana noluyor

Süleyman

Süleyman

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Atacan-

Mert Gürbüz

Üye
Sustum.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Burdaki bu konuyla ilgilenen varsa Konuyla alakalı sorular dışında
Polimik olacak yorumlar yazacaksanız uğramayın bu konuya..
@Mert Gürbüz Bilgilendirdiğin için Teşekkürler..!!!
Bu başlıkda böyle kalacak Yazılım çıkana kadar.

• Beğen
sublieutenant

sublieutenant

Üye

ben baktım ama göremedim neyse düzeltiriz kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

hani vardı ??
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ion-final-5800-rm-356-v60-0-003-a-578754.html

Arkadaş haklı, özellikleri okuyun bende kullanmıştım da nedir bu tartışma yahu..
Görende bundan bişeyler kazanıyosunuzda tartışıyosunuz zanneder.
Ben elimden geldiğince iyisini yapmaya çalışır, paylaşırım. isteyen indiriiiir isteyen indirmez.
şuanda görüyorum, öyle sadece indirilsin diye baştan sağma iş yapan çok!
siz sadece kendinize göre özene bezene yapın. emin olun ki en çok tutulan o olur...
Ama çok beğeni almak size bişey getirmez, birbirinize yardım edeceğinize tartişiyosunuz :lol

Bir önceki cfw'niz başarılı eminim bunda da başarılı olursunuz :oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş haklı, özellikleri okuyun bende kullanmıştım da nedir bu tartışma yahu..
Görende bundan bişeyler kazanıyosunuzda tartışıyosunuz zanneder.
Ben elimden geldiğince iyisini yapmaya çalışır, paylaşırım. isteyen indiriiiir isteyen indirmez.
şuanda görüyorum, öyle sadece indirilsin diye baştan sağma iş yapan çok!
siz sadece kendinize göre özene bezene yapın. emin olun ki en çok tutulan o olur...
Ama çok beğeni almak size bişey getirmez, birbirinize yardım edeceğinize tartişiyosunuz :lol

Bir önceki cfw'niz başarılı eminim bunda da başarılı olursunuz :oke:

Tamam Kardeşim varmış daha önceden..
Şimdi ben yarışmıyorum madem bu yarış olarak algılanıyor , Ben kimseyle burda Lavobo muhabbeti yapmadım , Millet benimle pis ağzıyla konuşsun diyemi bu işlere girişiyorum.
Proje iptal.
Daha önceden Yapılmış olan yazılımın Sahibinden modu alır kullanırsınız.
Artık başkası yaparsa kullanırım eskiden olduğu gibi.Azıcık Aşım dertsiz Başım.
Bugün Şuna inandım bana bişey kazandırmıyacak şeyler için neden bu kadar vakit harcadığımı bilmiyorum.Harcadığım zamanı daha fazla kaybetmemek adına..
Hayırlı Geceler..
Konu kapatılabilir..

fLuke!

fLuke!

Üye
Dün gece neler olmuş yav.:(

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt