yarış gibi birşey söz konusu değil. Önceden çıkmışsa çıkmıştır. Onu bilemem. Ama biz araştırma yaptığımızda belle barlı ofw görmediğimizden dolayı konumuz böyle oldu.neyin davasındasınız bilmiyorum ama ofw navibarı ilk ben kullandım.Sonradan OFW'ye yakışmadığını düşündüğümden kaldırmıştım.Yani belle navibarlı xperience çıkalı neredeyse bi sene oldu.forum sistemimiz değişmeden önce yorumlara eklenti olarak paketler eklemiştim.tabi siz yeni başladığınızdandır,bilmiyo olabilirsiniz.herhangi bi sidik yarışı yok yani![]()
neyin davasındasınız bilmiyorum ama ofw navibarı ilk ben kullandım.Sonradan OFW'ye yakışmadığını düşündüğümden kaldırmıştım.Yani belle navibarlı xperience çıkalı neredeyse bi sene oldu.forum sistemimiz değişmeden önce yorumlara eklenti olarak paketler eklemiştim.tabi siz yeni başladığınızdandır,bilmiyo olabilirsiniz.herhangi bi sidik yarışı yok yani![]()
istemez biz navibarı çoktan bitirdik zaten.kullanmak isterseniz özelden navibarı da atarım..
Nerde o paketler_?
Yenide başlamadık Ayrica hemen hemen her yazılımıda bilirim ,
Sunrise dan tut Pandorasına kadar eskimiymişim yeniymişim_?
Neyse ya Paketlerin varsa ilgileniyorum Yoksa Çekilebilirsin.
Ben tribe girmiyorumki İlk değilmiş olmuş bitmiş ben bişey de yarıştırmadım.Yarışı katan sensin.menfaat insanısın demek.diyorum ya sidik yarışı yapamam sizle oldunuz prostat.böyle çocukça triplere girmene gerek yok birader.
menfaat insanısın demek.diyorum ya sidik yarışı yapamam sizle oldunuz prostat.böyle çocukça triplere girmene gerek yok birader.
Ben tribe girmiyorumki İlk değilmiş olmuş bitmiş ben bişey de yarıştırmadım.Yarışı katan sensin.
Çıkar yolu bulamazsak yardımını alırız (aaaa sen bunu çıkar zannedersin şimdi yok o da kalsın)--
---Hayırlı Geceler Kardeşim Gecen iyi olsun.
Burada yapilan yorumları herkez okuyor. Ve ortada bır gercek var sidik yariştiran sensin. Adam sana nerde biz gormedik diyor. Bende aradım ama bulamadım gerçi. Sen diyorsun ben yaptım. Sonra isterseniz pm den atıyim diyorsun . Sonra bu denince menfaat ci diyorsun. Kendi kendine sidik yapıştırma . Seninki geçer tamam .
sana ne oluyorsa onada o oluyor.Sana noluyor
Sana noluyor
ben baktım ama göremedim neyse düzeltiriz kardeşim
- - - Eklendi - - -
hani vardı ??
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ion-final-5800-rm-356-v60-0-003-a-578754.html

Arkadaş haklı, özellikleri okuyun bende kullanmıştım da nedir bu tartışma yahu..
Görende bundan bişeyler kazanıyosunuzda tartışıyosunuz zanneder.
Ben elimden geldiğince iyisini yapmaya çalışır, paylaşırım. isteyen indiriiiir isteyen indirmez.
şuanda görüyorum, öyle sadece indirilsin diye baştan sağma iş yapan çok!
siz sadece kendinize göre özene bezene yapın. emin olun ki en çok tutulan o olur...
Ama çok beğeni almak size bişey getirmez, birbirinize yardım edeceğinize tartişiyosunuz
Bir önceki cfw'niz başarılı eminim bunda da başarılı olursunuz![]()