navi de X7.00.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
navi de X7.00.1
adlı prduct code var bu ne oluyor tam olarak?

synergy11

synergy11

Üye
ben bilmiyorum :S

evanescence

evanescence

Üye
urun demek daha kolay sanki!

Devildare66

Üye
diyene bak xd "evanescence" xd okadar türksen nickini türk yaz xd

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
konuyu dağıtmadan şunun üzerinde younlaşalım arkadaşlar..
evet bu x7.01'i ben daha önce sormuştum kimse bişey diyemedi bu ne acaba ki:hmmm

mc_mfi

Üye
konuyu dağıtmadan şunun üzerinde younlaşalım arkadaşlar..
evet bu x7.01'i ben daha önce sormuştum kimse bişey diyemedi bu ne acaba ki:hmmm
hatırlarsanız x7 önce s^3 ile gözükmüştü sonratanıtımı anna ile oldu sebebinin bundan başka olduğunu düşünmüyorum yani yeni bir telefon beklemeyin:pro:

evanescence

evanescence

Üye
ozel isimlerin turkceleri yoktur arkadasim evanescence grubunu seviyorum ve orijinal ismi degistiremezsin x7 kodlu urun demek bu kadar guc bir sey degil. biyolojiye gelince arkadasim sen atar damar demiyorsun da arter mi diyorsun. Ozel isimler haric cins ismi kelimeleri turkce kullanmak daha duyarli bir davranis olur. Bu konu onemlir oyle "xp xd " gibi sacma ifadelerle ancak kendi halinize gulunuz kullanici adimi elestiren kisi.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hatırlarsanız x7 önce s^3 ile gözükmüştü sonratanıtımı anna ile oldu sebebinin bundan başka olduğunu düşünmüyorum yani yeni bir telefon beklemeyin:pro:

bu işte bir bit yeniği var tamam yeni telefon beklemiyorum ama neden normal x7 variantı üzerinden güncelleme yapmak yerine başka bir isimle sunsunlarki :hmmm

trontr

Üye
x7 ye belle mi geldi ??

semih3408

semih3408

Üye
bırak kardeşim ya anlamaz bunlar :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...