Nereden aldın ?2200 liraya aldım kardes
Evlerden aldım içime kurt düşmüştü saol kardeşim rahatladım vallaCPUZ programını yükle. Orada donanım vs bilgileri verilir. Oradan bakarsın. İşlemci Snapdragon 801, RAM 2 GB, GPU Adreno 330 olması gerekiyor.

Evlerden mı aldın?Evlerden aldım içime kurt düşmüştü saol kardeşim rahatladım valla![]()
evkurdan abi yanlış yazmışımEvlerden mı aldın?

Normal fiyatı 2.200 değil mi zaten? Evkur'dan bu fiyata alman bile olay yanievkurdan abi yanlış yazmışım![]()

Peşin fiyatına 10 taksit abi bende şaşırdım gittim yapıştır hemen ver dedim ordan S5Normal fiyatı 2.200 değil mi zaten? Evkur'dan bu fiyata alman bile olay yani![]()

Para var huzur varPeşin fiyatına 10 taksit abi bende şaşırdım gittim yapıştır hemen ver dedim ordan S5![]()

Önemli olan fiyat ve satılan yer degilki ama bazı satış yerleri kullanıcıların güvenini kazanmış o ayrı siz teknolojiden fazla anlamayan birisiniz her hangi bir teknoloji mağazasından bir şey alacaksınız eğer görevli ve ya satıcı sizin fazla bilgi olmadığınızı anlatsana kaziklayabilir kazıklamak yasa dışı değil (kazık dolandırmak değildir) neden mi adam size 2000 tl ürün satar ama aslında ürünün değeri 100 tl imiş bu durumda boşa giden 1900 tl nin üzerine bir bardak su için veya içmeyin ramazan ramazan orucunuz bozulurHortlatıyorum ama evkurdan 2200 e aldığın telefon nasıl sahte olabilir bende çorludaki evkura gidince birileri soruyodu neden acava![]()
son cümleye koptum yaÖnemli olan fiyat ve satılan yer degilki ama bazı satış yerleri kullanıcıların güvenini kazanmış o ayrı siz teknolojiden fazla anlamayan birisiniz her hangi bir teknoloji mağazasından bir şey alacaksınız eğer görevli ve ya satıcı sizin fazla bilgi olmadığınızı anlatsana kaziklayabilir kazıklamak yasa dışı değil (kazık dolandırmak değildir) neden mi adam size 2000 tl ürün satar ama aslında ürünün değeri 100 tl imiş bu durumda boşa giden 1900 tl nin üzerine bir bardak su için veya içmeyin ramazan ramazan orucunuz bozulur