Nasıl ders çalışırsınız??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen yanmışın desene :(

slayer

Üye
çalışarak bir seyler anlayacama inanan biri deilim
tabiki şöyle bi gözden geçirmek şart ama oturupta okul ve uyku dışnda (7 saat) ders çalışanlar var (lise2)

-Okulu niye yapmışlar??
-DERS dimleyelim diye
öyleyse
ben dersi derste dinlerim.... şimdiye kadar hep öyle yaptım bundan sonrada böyle yapacağım

vede asla hayatımı kitaplarla geçirmeyeceğim -yarın ölmeyeceğim garanti deil.. bu günü yaşamaktan yanayım....-aşırıya kaçmamak şartıyla-

FrontmaN

FrontmaN

Üye
ders dersde öğenilir evde de huzurlu bir ortamda tekar yoluyla pekiştirilir işte bu kadar basit : )

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
uni'de soyle yapardim......
odama kapanirdim
calisma kagitlarimi yanima alip yataga girerdim
yatarak dersimi calisirdim
hem vucudumda dinlenirdi
tabi sessizligi saglardim
bide yanima nevale alirdim
cikolata,kola vs.... :DD
sonra arkadaslarla soru-cevap yapardik

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
1 türlü çalışamıyorum bende Dışarıdan gelip , Pc nin başına oturduğum an saaatler geçiyor :(

sebofb090

sebofb090

Üye
bence çok çalışın uni.ye girmeyi acayip zorluyolar benden söylemesi

MagNum

MagNum

Üye
1)Sessiz ortamda ders çalışamam

2)Sesli ortamda da ders çalışamam

3) Çünkü ders Çalışmayı sevmem..!!!

eeANTi

eeANTi

Üye
valla arkadaşlar ben zurnanın zırt dediği gün yani arkadaşlar sınava son gün

kala ders çalışırdım ve inanmazsınız ama bu sayede okul 7'ncisi oldum :rolleyes:

ah nerde o günler :rolleyes:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Müzik olmadan çalıştığım ders bana boış geliyor... Mutlaka müzik olmalı bence... :)

wahsi

Üye
ben anadolu lisesindeyim sahsen hyiç calısamıyorum calısırsam muzıkle 1 1.5sa MUZIKSIZ 20dk oda anca yani sıkılıyorum ...

seriFBurak

seriFBurak

Üye
işte bole acı cektgmzden bn hec calısmıorm! :D

symbianboy

Üye
derste yazıyazsam çalışcam ama defter bomboş :DD

mavizeybek

mavizeybek

Üye
Originally posted by slayer@Oct 17 2005, 11:56 PM
çalışarak bir seyler anlayacama inanan biri deilim
tabiki şöyle bi gözden geçirmek şart ama oturupta okul ve uyku dışnda (7 saat) ders çalışanlar var (lise2)

-Okulu niye yapmışlar??
-DERS dimleyelim diye
öyleyse
ben dersi derste dinlerim.... şimdiye kadar hep öyle yaptım bundan sonrada böyle yapacağım

vede asla hayatımı kitaplarla geçirmeyeceğim -yarın ölmeyeceğim garanti deil.. bu günü yaşamaktan yanayım....-aşırıya kaçmamak şartıyla-
[post=193813]Quoted post[/post]​

biliyormusun benim yaklaşık bir 5 yıl önceki halime benzetiyorum seni hep sınıf sonuncusu olurdum! ama kafamdada şöle bir şey wardı çalışşırsam yaparım adamlar gibi öküz gibi çalışsam okul 1.cisi olurum falan gibisinden düşüncelerim wardı!
zeki olabilirsin ama bunu kullanabilmen için bir şeyler bilmen şart oda çalışmadan olmuyor.

Kod:

:ah: :ah: :ah: :ah:

başka hiçbişi demiyorum

tanzer

Üye
Benimde derslerle ve özellikle ders çalışmakla hiç aram yok ama tavsiyem plan programdan önce nasıl bi ortamda ders çalışabildiğini bul yani sessiz mi olmalı yoksa müzik dinlerkenmi bunu bulursan zaten geriside gelir

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ohoww Arkadaslar bu sorun ortadan kalktı afedersiniz ama köpek gibi çalışıorum

Şimdi gene gidicem çalışmaya ;;) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...