ouSahin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok Abi Eskidendi Çapkınlık Şimdi Evlenicez İnşallahvay vay vaaaay, çapkın nazy'e bak seeen...
senin bu gibi hallere tercüben olduğunu düşünüyordum hani etilerde oturuyosun o yüzdensoruna gelince onunla aranızdaki bağlantıyı bilmediğim için bişey söyleyemicem
Mekanı Yeri Zaten Önceden Belirlemişsindir...
Gözlerine Bak Onun (Gözlerini Kısarak Korkuyomuş Gibi)
Benim için Çok Önemli Bir Soru Olucak Bu....
İlk Defa Oluyor Şu an kalbim Yerinden Fırlayacak sanki(Sağ elini kalbine Vurarak, Aynı cümle değil ama Buna benzer bişeyler söylersin)
Seniiii.... (Sus ve Gözlerini Aşağı İndiir Ve Tekrar Gözlerine Bak Onu Konrol Et Seni Dediğinde, Onun Yüzündeki İfade, Kararı hakkında sana bilgi verir)
Sevgilim Olurmusun..... (sakın benimle çıkarmısın deme bu cümle espiri konusu olmuştur)
hımm mutluluklar dilerim ozaman, davetiye beklerim heee....Yok Abi Eskidendi Çapkınlık Şimdi Evlenicez İnşallah
Mekanı Yeri Zaten Önceden Belirlemişsindir...
Gözlerine Bak Onun (Gözlerini Kısarak Korkuyomuş Gibi)
Benim için Çok Önemli Bir Soru Olucak Bu....
İlk Defa Oluyor Şu an kalbim Yerinden Fırlayacak sanki(Sağ elini kalbine Vurarak, Aynı cümle değil ama Buna benzer bişeyler söylersin)
Seniiii.... (Sus ve Gözlerini Aşağı İndiir Ve Tekrar Gözlerine Bak Onu Konrol Et Seni Dediğinde, Onun Yüzündeki İfade, Kararı hakkında sana bilgi verir)
Sevgilim Olurmusun..... (sakın benimle çıkarmısın deme bu cümle espiri konusu olmuştur)
Ekliycem Yeniden Onu Ama Vaktim Olmuyor Sağolhımm mutluluklar dilerim ozaman, davetiye beklerim heee....
Nazy, bu arada önceki avatarın çok güseldi(sitede hoşuma giden en iyi avatar diyebilirim) niye değiştirdin ki gerçekten?
iii dee nazy kızlar artık yemiyo bu rollleri samımı gelmiyor rol yapıldığı belli oluyor
oğuz bence hazırlıksız git en azından doğal olursun aklından ne geçiyorsa onu söyle kız içtenliğine inanır oynayamadığın rolüne değilll
sen oll yaniii seni sen olduğun için kabul etsin
Aşk Beklemez eğer Gerçekten Değer Veriyosan Fazla Bekletmedaha ayın 23 ü 3 gün kaldı bende bu heyecan bastı artıyo relax diecem artık
yavv ben onu çok üzdüm şimdi hemen msn de öle böle başlamasını istemiyor teklif yapamıyacagımıda biliyor utanganç biriyim çünkü ama nbilim teklif yaparken çok utanıyorumgözlerine hiç bakamam ölede utanıyorum ben nyapcam onuda bilmiyorum olayı akışınamı bıraksam
o kadar kızla çıktım bunun kadar cadısını görmedim zorla teklif yaptırıo uff
daha ayın 23 ü 3 gün kaldı bende bu heyecan bastı artıyo relax diecem artık
yavv ben onu çok üzdüm şimdi hemen msn de öle böle başlamasını istemiyor teklif yapamıyacagımıda biliyor utanganç biriyim çünkü ama nbilim teklif yaparken çok utanıyorumgözlerine hiç bakamam ölede utanıyorum ben nyapcam onuda bilmiyorum olayı akışınamı bıraksam
o kadar kızla çıktım bunun kadar cadısını görmedim zorla teklif yaptırıo uff
yav kıza ya benimsin yada topragın denilirmikız da der eninde sonunda orda olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?