Nasıl Bir Proje Yapsam :P

Konu Sahibi
Nasıl Bir Proje Yapsam :P
Evet beyler, bayanlar. Kendim bir youtube kanalı açmak yahut bir websitesi açmak istiyorum. Bunun için form oluşturdum, siz değerli MaxiCep üyeleri de oyunuzu kullanırsanız sevinirim

MaxipmaN

Üye
kullandım

Tepkiler: Bilişim Profesörü

UpOneTR

Üye
Sıfır bilgi veya öğrenme asamasındayken bir sey öğretmeye çalışma çuvallarsın

Az asp az php az c# biliyorum deyipde ders vermeye çalışma

İlk baslarda güzel gider sonra takılır kalırsın bir yerde haydiiii al başa

Bence önce kendini geliştir daha sonra eğitime başla

Ha oyun videosu felan çekicem veya program tanıtıcam felan dersen olur karar senin kolay gelsin

Konu Sahibi
Ben hep birlikte öğreniriz diyordum, formdaki birlikte öğreniyoruz projeleri de onu temsil ediyor Bir de zaten bilmediğim tek şey kodlama, onu da eklemedim zaten Eğer kodlama gerektiren şeyler isteyen olursa öğrendikten sonra yapacağım dediğin gibi. Şu anda actionscript ile flash uygulamaları falan yapıyorum, onun dışında bi kod bilgim yok.

UpOneTR

Üye
Ahaha ben foruma bakmadım sadece açıklama yapayım dedim dur neler varmış bakayım

UpOneTR

Üye
O kadar yazdım göndermeden kapattim sayfayı

Neyse grafik & animasyon üzerine amatörce şeyler yapabilirsin mesela video çekerken hata yapınca hatayı editleyipde çıkarma videonun içinde o hatayı düzelt öyle kalsin video

Birlikte öğreniyiruz projesi pek tutmaz bence ama deneyebilirsin

Bunlar haricinde çoğu şey yapılmış hem profesyonel hem amator olarak anlatimlar çok
Grafik ve animasyona yönel

Konu Sahibi
Şu anda en iyi anlatacağım şeyler tasarım ve pc donanım seçme tamir destektir.

Tepkiler: UpOneTR
    Konu Sahibi
Evet öyle, bakalım oylara göre yol vereceğiz projelere

Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şu anda en iyi anlatacağım şeyler tasarım ve pc donanım seçme tamir destektir.
İsim vermeye gerek yok bilgisayar donanım tamir ve toplamayı çok iyi yapanlar var

Bunun için ilk başta para lazım bilgisayar parçaları bolca felan oda sanırım sende yok

Grafik animasyon iyidir

katıldım

Konu Sahibi
Pc Donanım tamir 2 oy ile önde not: Kırmızı ile işaretlediğim yerde forum kurallarına uygunsuz bir yazı bulunduğu için kapattım
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: abandonware ve MaxipmaN