Nasıl Bir Proje Yapsam :P

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Bir Proje Yapsam :P
Evet beyler, bayanlar. Kendim bir youtube kanalı açmak yahut bir websitesi açmak istiyorum. Bunun için form oluşturdum, siz değerli MaxiCep üyeleri de oyunuzu kullanırsanız sevinirim :tebessüm:

MaxipmaN

Üye
kullandım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sıfır bilgi veya öğrenme asamasındayken bir sey öğretmeye çalışma çuvallarsın

Az asp az php az c# biliyorum deyipde ders vermeye çalışma :)

İlk baslarda güzel gider sonra takılır kalırsın bir yerde haydiiii al başa :)

Bence önce kendini geliştir daha sonra eğitime başla

Ha oyun videosu felan çekicem veya program tanıtıcam felan dersen olur karar senin kolay gelsin :)

• Beğen
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır bilgi veya öğrenme asamasındayken bir sey öğretmeye çalışma çuvallarsın

Az asp az php az c# biliyorum deyipde ders vermeye çalışma :)

İlk baslarda güzel gider sonra takılır kalırsın bir yerde haydiiii al başa :)

Bence önce kendini geliştir daha sonra eğitime başla

Ha oyun videosu felan çekicem veya program tanıtıcam felan dersen olur karar senin kolay gelsin :)
Ben hep birlikte öğreniriz diyordum, formdaki birlikte öğreniyoruz projeleri de onu temsil ediyor :D Bir de zaten bilmediğim tek şey kodlama, onu da eklemedim zaten :D Eğer kodlama gerektiren şeyler isteyen olursa öğrendikten sonra yapacağım dediğin gibi. Şu anda actionscript ile flash uygulamaları falan yapıyorum, onun dışında bi kod bilgim yok.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben hep birlikte öğreniriz diyordum, formdaki birlikte öğreniyoruz projeleri de onu temsil ediyor :D Bir de zaten bilmediğim tek şey kodlama, onu da eklemedim zaten :D Eğer kodlama gerektiren şeyler isteyen olursa öğrendikten sonra yapacağım dediğin gibi. Şu anda actionscript ile flash uygulamaları falan yapıyorum, onun dışında bi kod bilgim yok.
Ahaha ben foruma bakmadım :) sadece açıklama yapayım dedim dur neler varmış bakayım :)

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
O kadar yazdım göndermeden kapattim sayfayı :angry:

Neyse grafik & animasyon üzerine amatörce şeyler yapabilirsin mesela video çekerken hata yapınca hatayı editleyipde çıkarma videonun içinde o hatayı düzelt :) öyle kalsin video :)

Birlikte öğreniyiruz projesi pek tutmaz bence ama deneyebilirsin

Bunlar haricinde çoğu şey yapılmış hem profesyonel hem amator olarak anlatimlar çok :)
Grafik ve animasyona yönel :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda en iyi anlatacağım şeyler tasarım ve pc donanım seçme tamir destektir.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
O kadar yazdım göndermeden kapattim sayfayı :angry:

Neyse grafik & animasyon üzerine amatörce şeyler yapabilirsin mesela video çekerken hata yapınca hatayı editleyipde çıkarma videonun içinde o hatayı düzelt :) öyle kalsin video :)

Birlikte öğreniyiruz projesi pek tutmaz bence ama deneyebilirsin

Bunlar haricinde çoğu şey yapılmış hem profesyonel hem amator olarak anlatimlar çok :)
Grafik ve animasyona yönel :)
Evet öyle, bakalım oylara göre yol vereceğiz projelere :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şu anda en iyi anlatacağım şeyler tasarım ve pc donanım seçme tamir destektir.
İsim vermeye gerek yok bilgisayar donanım tamir ve toplamayı çok iyi yapanlar var

Bunun için ilk başta para lazım bilgisayar parçaları bolca felan :) oda sanırım sende yok

Grafik animasyon iyidir

• Beğen
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
İsim vermeye gerek yok bilgisayar donanım tamir ve toplamayı çok iyi yapanlar var

Bunun için ilk başta para lazım bilgisayar parçaları bolca felan :) oda sanırım sende yok

Grafik animasyon iyidir
Aynen :oke:

abandonware

abandonware

Üye
katıldım :zong:

• Beğen
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Pc Donanım tamir 2 oy ile önde :) not: Kırmızı ile işaretlediğim yerde forum kurallarına uygunsuz bir yazı bulunduğu için kapattım :D
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: abandonware ve MaxipmaN
Takipçi Satın Al

Üst Alt