Ben hep birlikte öğreniriz diyordum, formdaki birlikte öğreniyoruz projeleri de onu temsil ediyorSıfır bilgi veya öğrenme asamasındayken bir sey öğretmeye çalışma çuvallarsın
Az asp az php az c# biliyorum deyipde ders vermeye çalışma
İlk baslarda güzel gider sonra takılır kalırsın bir yerde haydiiii al başa
Bence önce kendini geliştir daha sonra eğitime başla
Ha oyun videosu felan çekicem veya program tanıtıcam felan dersen olur karar senin kolay gelsin![]()
Bir de zaten bilmediğim tek şey kodlama, onu da eklemedim zaten
Eğer kodlama gerektiren şeyler isteyen olursa öğrendikten sonra yapacağım dediğin gibi. Şu anda actionscript ile flash uygulamaları falan yapıyorum, onun dışında bi kod bilgim yok.Ahaha ben foruma bakmadımBen hep birlikte öğreniriz diyordum, formdaki birlikte öğreniyoruz projeleri de onu temsil ediyorBir de zaten bilmediğim tek şey kodlama, onu da eklemedim zaten
Eğer kodlama gerektiren şeyler isteyen olursa öğrendikten sonra yapacağım dediğin gibi. Şu anda actionscript ile flash uygulamaları falan yapıyorum, onun dışında bi kod bilgim yok.
sadece açıklama yapayım dedim dur neler varmış bakayım 
öyle kalsin video

Evet öyle, bakalım oylara göre yol vereceğiz projelereO kadar yazdım göndermeden kapattim sayfayı
Neyse grafik & animasyon üzerine amatörce şeyler yapabilirsin mesela video çekerken hata yapınca hatayı editleyipde çıkarma videonun içinde o hatayı düzeltöyle kalsin video
Birlikte öğreniyiruz projesi pek tutmaz bence ama deneyebilirsin
Bunlar haricinde çoğu şey yapılmış hem profesyonel hem amator olarak anlatimlar çok
Grafik ve animasyona yönel![]()

İsim vermeye gerek yok bilgisayar donanım tamir ve toplamayı çok iyi yapanlar varŞu anda en iyi anlatacağım şeyler tasarım ve pc donanım seçme tamir destektir.
oda sanırım sende yok Aynenİsim vermeye gerek yok bilgisayar donanım tamir ve toplamayı çok iyi yapanlar var
Bunun için ilk başta para lazım bilgisayar parçaları bolca felanoda sanırım sende yok
Grafik animasyon iyidir

Tasarım temellerindeki mesaj sana mı aitkatıldım![]()

baya düşünerek oy kullandım ama neye oy verdim hatırlamıyorumTasarım temellerindeki mesaj sana mı ait![]()
saçma sapan bişiyle karşılaşırsan bilki onu ben yazmışımdır 
Tamam anlaşıldıbaya düşünerek oy kullandım ama neye oy verdim hatırlamıyorumsaçma sapan bişiyle karşılaşırsan bilki onu ben yazmışımdır
![]()

not: Kırmızı ile işaretlediğim yerde forum kurallarına uygunsuz bir yazı bulunduğu için kapattım