Nasıl Bir Evlilik Teklifi Yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Penelope

Üye

Süpersin Burcu

haltie

Üye
ne gerek var ya dersin biter güzel hediyeyle evlenme teklifi yapayım derken olemem

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende Erciyes dağında kayak yapmak için teleferikle çıkarken yapmıştım evlenme teklifimi güzel bir yüzük almıştım ama aşağı düştü yüzük cebimden çıkarırken

Praetor

Emekli Yönetici
Allah bozmasın

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Amin , mutluluklar... Darısı bekarların başına

SucX

Üye
Basit ama hoşuma giden bir yöntemi söyleyeyim

Sevdiceğimin işyeri veya evini cepheden görebilicek bir yere yanıp sönen küçük lambalardan oluşan benimle evlenirmisin tarzı birşeyler yapmak isterim

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Güzelmiş

Praetor

Emekli Yönetici
Sırf bu iş için gizli gizli ders alarak gitar çalmayı öğrenip bir güzel şarkı besteleyip o gece kapattığım kız kulesinde tüm sevdiklerimizin ortasında yaptığım sürprizde de teklif edilebilirim
Hem gitar da aradan çıkmış olur

daha önceden anlaştığım bir sinema salonunda film izlemeye götürme bahanesiyle sevgilimi alır ve dev ekranda o malum yazıyı görmesini sağlarım yalnız bu bana biraz pahalıya patlayabilir

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Aaah ah keşke böyle hayaller kurup sonra kuru kuru teklif etmeseniz de bunları gerçekleştirseniz

Catty

Emekli Yönetici
Benimle Niye Evlenmiyon !

zibidi39

Üye
ewvlen lan benımle yoksa kafanı ve vucudunu parcalara ayırırı senı cop tenekesıne atarım derım

ahahah sen bu mantıkla daha çok bekar gezersin o zaman

--------------- Ekleme ---------------

Aaah ah keşke böyle hayaller kurup sonra kuru kuru teklif etmeseniz de bunları gerçekleştirseniz

Bundan emin olabilirsiniz kuru kuru evlenme teklif edilmez haa edenlerde vardır ama ben onlardan biri olmıycam inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...