Gerçi düşündüm de Uğur Dündar yerine Reha Muhtar daha güzel olur ya Sana sorar canlı yayında;
-Adem Bey Vildan Hanımla evlenmek istediğiniz için mi ona bu teklifi yapıyorsunuz? - E tabiki. - Peki o sizinle evlenmek istiyor mu? -Bu sorunun cevabını öğrenmek için evlenme teklifinde bulunmamız gerekiyor işte - O halde evlenmek istediğiniz için değil de , onun evlenmek isteyip istemediğini öğrenmek için yapıyorsunuz bu teklifi ...
Bende Erciyes dağında kayak yapmak için teleferikle çıkarken yapmıştım evlenme teklifimi güzel bir yüzük almıştım ama aşağı düştü yüzük cebimden çıkarırken
Bende Erciyes dağında kayak yapmak için teleferikle çıkarken yapmıştım evlenme teklifimi güzel bir yüzük almıştım ama aşağı düştü yüzük cebimden çıkarırken
Sırf bu iş için gizli gizli ders alarak gitar çalmayı öğrenip bir güzel şarkı besteleyip o gece kapattığım kız kulesinde tüm sevdiklerimizin ortasında yaptığım sürprizde de teklif edilebilirim
Hem gitar da aradan çıkmış olur
daha önceden anlaştığım bir sinema salonunda film izlemeye götürme bahanesiyle sevgilimi alır ve dev ekranda o malum yazıyı görmesini sağlarım yalnız bu bana biraz pahalıya patlayabilir