Nasıl Bir Evlilik Teklifi Yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Bir Evlilik Teklifi Yaparsınız?
Malatya'da genç bir aşık sevdiğinin işe giderken geçtiği yoldaki ağaçların her birine tek tek harf asarak "Benimle evlenir misin?" kelimesini oluşturmuş...Bana ilginç geldi..

Peki siz olsanız nasıl bir evlilik teklifi yaparsınız?

Tepkiler: Silinen Üye 566228, <''Th3 ßiG ßoSs''>® ve Praetor

Odysseus

Üye
İmkanım olsa Ana Haber Bülteninde Uğur Dündar'ın beni sağ üst köşeye alarak, "Vildan hanım sağ üstümde bulunan Adem bey, sizi çok sevdiğini ve ömrünü sizinle tamamlamak istediğini söylüyor" demesini isterdim. Gerçi yapılmayacak birşey de değil

bana tek bir gülle gelip benimle evlenir misin demesi yeterli valla çok şey istemem

Praetor

Emekli Yönetici
Bu konuda pek çok senaryom var

Birisi şu: Bir sinema salonunu önceden kapatacağım, tüm biletleri 2 hafta önceden satın alıp.
Salona tüm ortak arkadaşları ve aileleri dolduracağım tıka basa!
Filme gidiyoruz zannedecek o.
Ama geç kalmamızı sağlayacağım filme o yüzden salonda oturanları görmeyecek.

Ve film!..
Karanlık bir sahne.
Kayan isimler...
Başrolde o ve ben.

Sonra aileler, sonra en yakın arkadaşlarımız.
Ben tabii yanındayım bana fısıldıyor aşkım ne oluyor diye...

Film olarak da bizim en güzel resimlerimiz hoş bir müzik eşliğinde kayacak.
Arada videolarımız oynayacak.
Seslendirme olarak tanıdığım sesi çok sağlam bir sanatçıdan yardım alacağım.
Şu tarihte başlayan şöyle süren ilişkileri falan diye
Neyse kalemim kuvvetlidir oraya seslendirilmek için güzel bir yazı hazırlarım...

Ve sonunda benim videom.
İlk tanıştığımız yerde çekilmiş...
Malum teklifi içeren...

Salondaki tüm ışıklar bir anda yanar.
Herkes ayağa kalkıp en arkada oturan sevgiliye bakar.
Ben de...

Artık ne cevap verir bilemem.
Kalabalığın "evet-evet-evet" şeklinde tuttuğu tempo da etkili olabilir

Praetor

Emekli Yönetici
Teşekkürler
Pek çoğundan birisi sadece
Favorim de değil üstelik

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kişiye göre değişir bana kalırsa şakadan hoşlanmıyor ise değilsik bir teklif olabilir mesela ... Ben hep bir deniz kıyısında gece denizdeki yakamozlara karşı teklif etmeyi düşünürüm

yanlız ata abi bu kavak yellerinde deniz aslıya yapıyordu bir sinema kiralıyıp dediğin gibi ama neyse

Catty

Emekli Yönetici
Sanırım benim hayatımda olacak kişi benim gibi sade ama bir okadar da etkileyicidir bu yüzden ona , boş bulduğum uygun bir ortamda Hayatımın anlamı " Benimle evlenir misin ? "derim

Berlin Boleyn

ben erkek olsam yapıcağım evlilik teklifi şöyle olur;iskambil kağıtlarında bir numara vardır hani seçtiğin kağıdı karşındaki sana gösteriri bumu diye sende evet ya onu seçmiştim nasıl buldun falan olayı.işte ben o numarayı öğrenip sevgilime yapardım tabiki üstündede''BENİMLE EVLENİRMİSİN ŞAŞKIN'' yzardım..( bunu önceden ayarlardım tabiki)

O anı yaşadım resmen...

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Ne orjinal düşünceleriniz varmış ... Özellikle Ata ve Adem bayıldım fikirlerinize

Odysseus

Üye
Koca kafalardaki, koca kafaların biri de ben olabilirim. Bu da fena olmaz. Baba haber bültenine çıkıp teklif yapabilirim.

Penelope

Üye

Bende aha bizimki karıştırdı ortalığı haberlere bile çıkmış der sinirli sinirli izlemeye koyulurum. Sonrada cevap veremem herhalde ya bayılırım ya dilim tutulur.

Candy

Üye
    Konu Sahibi

Gerçi düşündüm de Uğur Dündar yerine Reha Muhtar daha güzel olur ya
Sana sorar canlı yayında;

-Adem Bey Vildan Hanımla evlenmek istediğiniz için mi ona bu teklifi yapıyorsunuz?
- E tabiki.
- Peki o sizinle evlenmek istiyor mu?
-Bu sorunun cevabını öğrenmek için evlenme teklifinde bulunmamız gerekiyor işte
- O halde evlenmek istediğiniz için değil de , onun evlenmek isteyip istemediğini öğrenmek için yapıyorsunuz bu teklifi ...

Odysseus

Üye
Hmm Reha daha iyi olur Burcu hocam haklısın . Acı var mı Adem bey acı
Nasıl sabote ediyorum konuyu ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...