Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl Ayakkabı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Nasıl Ayakkabı?
Kendime bir hediye aldım. Sizce nasıl?
jatvalca
Üye
güzel ayakkabıymış güle güle eskit yanlız kaç lira kardeşim? hoşuma gitti bende alabilirim
Solamente
Üye
İyi günlerde kullanman dileğiyle ....
Romantik Prens
Üye
güle güle kullan
Pure Life
Üye
çok güzelmiş
_KadirşinaS_
Üye
Hoş ayakkabı. Hayırlı olsun.
c3r3n
Üye
Çok güzelmiş.Güle güle kullan..
Praetor
Emekli Yönetici
Pek benim tarzım değil, beğendiğimi söyleyemem, klasik tercih ediyorum ben.
Ama sen iyi günlerde eskit, güle güle kullan tabii
DiaBLoS
Admin
Benimde Tarzım değil.
Güle güle kullan diyelim
jöly
Üye
ayağında paralansın...iyi günlerde kullan...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Türkiyede olmayan bir model, yurtdışından gelmesini bekliyorum artık. 10 güne kadar gelir sanırım.
xkadir61
Üye
ayakkabı dedinde bende 2 ay önce nıkeden bir ayakabı aldım 1 ay falan giydim.2 hafta önce memnun kalmadığım gekçesiyle incelemeye yolladım. sağ olsunlar kabul ettiler ve gelip ürün değişimi yapabileceğimi söylediler. kısmetse yarın istiklal deki beyoğlu nıke den, ürün değişimimi yapacağım. tabi 47 numara bulabilirsem
ayağında eskisin.
ben numara bulamadım. biraz daha bekleyeceğim yeni sezonların devamlarının gelmesini. yada hollandadan getirtebileceklerini söylüyorlar. olmazsa öyle yapacağız.
DiaBLoS
Admin
Erken gelmiş..Hayırlı uğurlu olsun Ahmet
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Teşekkürler Ali, 8. gün elime geçti, gerçekten kısa süre.
Pure Life
Üye
hayırlı olsun güle güle kullan
ouSahin
Üye
Bunun bir degişini topuk bölümü grafiti desenli bir ayakkabı alıcaktım 170m civarı indirimdeydi...Sonra hediye olarak tiger tarzlı ayakkabı aldı kardeşim