Evet arkadaşlar neyli nargile seviyorsunuz ? :nargile:
joker.lg Üye Rambo_FT' Alıntı: Hamam böceği kokulu içen var mı? İğrençsin! Genişletmek için tıkla ... ha ? Onedhgcmetgjyxusdoıfdjmekwsofvjdeklfgujughmkıbvrfldmjnfgderjkfvdeoıwsjfugdwsemjkdsaolsxjmnhvfıdgk ..... Fatal error o ne r@mbo ?
Rambo_FT' Alıntı: Hamam böceği kokulu içen var mı? İğrençsin! Genişletmek için tıkla ... ha ? Onedhgcmetgjyxusdoıfdjmekwsofvjdeklfgujughmkıbvrfldmjnfgderjkfvdeoıwsjfugdwsemjkdsaolsxjmnhvfıdgk ..... Fatal error o ne r@mbo ?
Oğuzhan Üye nargile nedir yaa sayenizde nefret ettim eskiden hep dedeler nargile içerdi şimdi nerdi bir cafe görsem nargile içen bir ergen de görüyorum
nargile nedir yaa sayenizde nefret ettim eskiden hep dedeler nargile içerdi şimdi nerdi bir cafe görsem nargile içen bir ergen de görüyorum
N1C<-lazımdeğil Üye Oğuzhan' Alıntı: nargile nedir yaa sayenizde nefret ettim eskiden hep dedeler nargile içerdi şimdi nerdi bir cafe görsem nargile içen bir ergen de görüyorum Genişletmek için tıkla ... eee
Oğuzhan' Alıntı: nargile nedir yaa sayenizde nefret ettim eskiden hep dedeler nargile içerdi şimdi nerdi bir cafe görsem nargile içen bir ergen de görüyorum Genişletmek için tıkla ... eee
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Kuşburnu nargile daha güzelmiş ama size tavsiyem hiç başlamayın nargileye