Nananananan Şarkısının Adı Lazım İçeri Girin Lütfen :)

Sponsorlu Bağlantılar

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Nananananan Şarkısının Adı Lazım İçeri Girin Lütfen :)
Merhaba Arkadaşlar.

2005 öncesi bi şarkı vardı çok meşhurdu 20-25 yaşları arası bi bayan söylüyordu nanannana nananaa naaaa hey ya cust ma nu nanan nananana na naaaaaaaa naaaaaaaa naaaaaaa naaaaaaaaa sonra kemanla şarkı devam ediyordu. Sanırım pop tarzıydı bu. Bu şarkının adını bulabilir misiniz ben çok aradım bulamadım belki bazılarınızın kulağında bu şarkı çınlıyodur lütfen yardımcı olun. Eğer şarkı ile ilgili yazdıklarımdan bişi çıkartamadıysanız kendi sesimle şarkıyı fısıldayım dalga geçmeyin cidden isterseniz ses kaydı upload edicem :(

• Beğen
Tepkiler: cagatay.

turkordu

turkordu

Üye
na na na Selena var bi tek bildiğim:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Ya ama hangi şarkından bahsettiğini böyle anlıyamazyız.....

na na na Selena var bi tek bildiğim:)

:kop::kop:

Selena Selana nanannana nananaa Selena Selana naaaa nanannana nananaa naaaa Selena Selana.......:kop:

Doğan

Üye
Life is Life :) sanırım

Doğan

Üye
Evet doğru cevap geldi ama Life is Life değil....:ehe
Live is Life.....
:coold:Bildiğim kadarıyla Rihanna seslendiriyor.....:pro:

:bigstar:

sanırım vete doğru yazılışı öyle Live is Life inş doğru şarkıdır iyi forumlar :)

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Live is Life şarkısına bi bakayım ama dediğim gibi 2005 öncesi internet kafede takıldığım zamanlar abi açıyodu o şarkıyı nfs 1 oynarkene :D keman sesleride böyle : nı nı nıy - nı nı nıy - nı nı - nı nı nıy (2x) nı nı nıy - nı nı nıy - nı rı nı rı rıy - nı nı nıy - nı nı nıy - nırı nı rı nıy
Cidden içinde geçen kelimeleri hatırlayabilsem yardımcı olucam ama kimileriniz hatırlamıştır bu şarkıyı :( bu nananan dediğim şeyler şarkıda nakarat değil bide içinde çok geçiyo keman sesleri veyahut başka bi enstrümanın çıkartmış olduğu sesler nakarat oluyo. Arkadaşlar kızmayın ama bu şarkıda değil :P

Feel It

Feel It

Üye
    Konu Sahibi
Şarkı 22 gün sonra bulundu
Gwen Stefani - Rich Girl

Rihanna ile alâkası yok :P dinleyin güzel şarkı. Ama benim dinlediğimde nakaratlar kemanlıydı sanırım remix tarzıydı :S

zknks

zknks

Üye
benm bildiğim sertab erenerin hayat beklemez şarkısı var ama değil sanırım

goko_04

Üye
Belki aradığın şarkı budur?

Gala - Freed From Desire

wewew11

Üye
ben hasan yıldırım (vaya con dios-nah neh neh) bunumu kasdediyordun

--------------- Ekleme ---------------

ben hasan yıldırım A dan Z ye kadar tüm nostalji olsun en güzel yabancı şarkılar albümler vs. var komşumuz olsaydınız sevindirirdim sizi eminim buna

Yağmur

Üye
evet bende o şarkıyı diyecektim ama rich girl müş dediğin sözler uymayınca o değildir dedim...

themardinli

themardinli

Üye
Ya arkadas bulmus zaten :D