nAlerteMe Beta 3 (unsigned) çalışan versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet9364

ahmet9364

Üye
    Konu Sahibi
nAlerteMe Beta 3 (unsigned) çalışan versiyon
arkadaşlar samirin sitesinden yüklediğim alertme beta 3 çalıştı bunu sizinlede paylaşmak istedim.daha önceden deneyipde yapamayan arkadaşlar burdan indirebilirler. (n95de denendi)

NOT:alıntıdır eğer bu program başka birisi tarafındanda verilmişse özür dilerim.
Buyrun videosuda burda:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: süleyman uğur

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Leontr

Leontr

Üye
6670 te çalışır mı acaba ??

guest1212

guest1212

Üye
ben bu programı vermiştim hemde çok güzel bi şekilde açıklamıştım ama yoneticiler kabul etmedi galiba

hakan.cbs

Üye
kardeş pro çalıştı ama bir sorunum var alarm çalıyor nasıl durdurabilirim onu çözemedim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
insallah bu calısır.digerleri acılmıyordu.paylasım icin tskler :oke:

ahmet9364

ahmet9364

Üye
    Konu Sahibi
kardeş pro çalıştı ama bir sorunum var alarm çalıyor nasıl durdurabilirim onu çözemedim
alarmı kapatmak içinde telefonu sallayın sonra code 1 code 2 code 3 yazısı gelecek bunları doğru girmeniz için ilk alertme ekranında görüntülenen telefon modlarını sırasıyla yapın yani yukarıdaki resimde code 1 de sola doğru çevrilmiş o zaman sizde code 1 yazısı geldiği zaman telefonu sola doğru yatırın code 2 de düz gösteriyosa code 2 de düz tutun code 3 te ise resimde gösterdiği gibi sağa yatırın alarm kapanır.
NOT:eğer bu code ları değiştirdiyseniz o kodları girmeniz gerekir yani anlatmak istediğim kodun tuşlarla değilde telefonu sağa sola aşağı veya yukarı doğru tutarak girmeniz gerekiyo

By_X

Üye
sertifika hatası diyor ne yapmalıyım ?

ali-baba83

Üye
tsekurler super calısıyor

987ahmet

Üye
güzel bi pro mu kullanısslımıı????*

ahmet9364

ahmet9364

Üye
    Konu Sahibi
sana tavsiye ederim kullanışlı istersen dene

bozyak04

Üye
Arkadaşlar programı hem hafıza kartına hemde telefon hafızasına kurdum.Program normal şekilde kuruluyor fakat açılmıyor.Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

pc_ahmet

Üye
kardeş çok sgl kurdum:D gayet gzl çalısıyor (N95) paylasım ıcın sgl

NobLe

NobLe

Üye
TEşekkürler N95 8 gb çalışır mı acaba inşallah çalışır deneyip görelim:oke:

rroyy

rroyy

Üye
sorunsuz kurup çalıştıramayanlar acceloremeter plug'in kurmayı unutmasınlar :)

bozyak04

Üye
acceloremeter plug'ini kurmaya çalışıyorum 'güncelleştirme hatası' diyor.lütfen yardım.şimdiden teşekkürler

matraxadr

matraxadr

Üye
on numara şık bir program

sorunsuz paylaşım için teşekkürler :oke:

dortmund

Üye
sagol kardes saat gibi calisiyor emegine saglik

Takipçi Satın Al

Üst Alt