Türk asıllı değil mi :hmmm Bulgaristan göçmeni, Türk asıllıda olabilir :hmmm
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Türk asıllı değil mi Genişletmek için tıkla ... Bulgaristan göçmeni, Türk asıllıda olabilir
Genc007' Alıntı: Türk asıllı değil mi Genişletmek için tıkla ... Bulgaristan göçmeni, Türk asıllıda olabilir
Baydırman Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Bulgaristan göçmeni, Türk asıllıda olabilir Genişletmek için tıkla ... Türk asıllı aga. Asimile etmeye çalışmışlar.
sinan yüksel' Alıntı: Bulgaristan göçmeni, Türk asıllıda olabilir Genişletmek için tıkla ... Türk asıllı aga. Asimile etmeye çalışmışlar.
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Türk asıllı aga. Asimile etmeye çalışmışlar. Genişletmek için tıkla ... Evet. Moskof uşakları engellemeye kalkması boşuna altın madalya getirdi ülkemize. Hatta güreş dışında gelen ilk dünya birinciliğidir...
Genc007' Alıntı: Türk asıllı aga. Asimile etmeye çalışmışlar. Genişletmek için tıkla ... Evet. Moskof uşakları engellemeye kalkması boşuna altın madalya getirdi ülkemize. Hatta güreş dışında gelen ilk dünya birinciliğidir...
Baydırman Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Evet. Moskof uşakları engellemeye kalkması boşuna altın madalya getirdi ülkemize. Hatta güreş dışında gelen ilk dünya birinciliğidir... Genişletmek için tıkla ... Bi de şansız rakibi vardı ya onunla da iyi arkadaşmış aslında
sinan yüksel' Alıntı: Evet. Moskof uşakları engellemeye kalkması boşuna altın madalya getirdi ülkemize. Hatta güreş dışında gelen ilk dünya birinciliğidir... Genişletmek için tıkla ... Bi de şansız rakibi vardı ya onunla da iyi arkadaşmış aslında
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Bi de şansız rakibi vardı ya onunla da iyi arkadaşmış aslında Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum o kadarını Genc007' Alıntı: Bi de şansız rakibi vardı ya onunla da iyi arkadaşmış aslında Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum o kadarını
Genc007' Alıntı: Bi de şansız rakibi vardı ya onunla da iyi arkadaşmış aslında Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum o kadarını Genc007' Alıntı: Bi de şansız rakibi vardı ya onunla da iyi arkadaşmış aslında Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum o kadarını