N9'un N8'den farklılıkları nelerdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MertcaN9

Üye

ayrıca bir özelliği daha unutmuşum Telefon ekranı gün ışığında bile canlı bir görünme sahip ikonlar net bir şekilde görülebiliyor. ha madem tüm özelliklerini söyledim eksi yönünüde söylemem gerekir telefonun ön kamerası yani 3G si şu anda aktif değil.

Tepkiler: aleranol

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler ama meego'nun uygulama sorunu çok doğru bi tespit.ayrıca N8'in kamera özelliği beni yine şaşırttı

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
Çok haklısın.Bence de bi telefon alırken tüm özellikleri incelenmelidir.N8'i alırken de öyle yapmıştım yine öyle yapacağım ama N9 yerine başka bi telefonunun çıkmasını bekleyeceğim çünkü uygulamalar benim çok önemli (özellikle oyun ve temalar )

aleranol

Üye
haklısın banada yetersiz geliyo. C7 m de sadece 30-40 oyun,6-7 hd oyun, 80 den fazla hd tema , 50 den fazla sistem veya eğlence programı, 500 den fazla müzik(yarısınan fazlası rock-metal ) var ama yeterince zorlanmıyo. Telefonumu kurcaladıkça neler yapabildiğini öğreniyorum ve programlamaya olan isteğim artıyo. Ayrıc bayıla bayıla 1500 tl veripte android alıp birkaç fazla özellik için kazıklanamayacağımı fakat bazılarının ne yazık (afedersiniz ama) kazıklandığını öğreniyorum. Bunları geçerde telefon önerisin geçersem bence lumia 800 yada 1 yıl kadar sonra Nokia'nın çıkartacağı 1.4 ghz veya üzeri telefonları beklemeni öneririm.Çünkü işletim sistemi sürekli gelişecek ve bunlarda oyun tema vs. ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacaklar. (Çok mu uzun oldu? )

Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

Üye

aleranol

Üye
mertcan sen bu arada n9 u alacakmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...