cebize sığmayan hantal makineler...
Cebe sığmayan hantal makineden kastın N9 ya da Lumialarsa diyecek söz yok sana...
yapmayın etmeyin yahu . 800 ü kullanıyorum 900 uda babam kullanıyo şuan ve aralarındaki görünür farkı söylüyorum . '' 0 '' . Yani lumia 800 ün ekranı büyük hali diyebilirim . E tabi ufak tefek donanım farklarıda var . Ama lumia 800 almak mantıklı . Kullanıcağın şeyin telefon olduğunu unutma . Ha sen ben içeriğe ekrana falana filana önem veriyorum diyosan , bende öyle deseydim mesela gider galaxy s 3 alırdım ama hayvan kadar telefon. Dostlarım telefon dediğiniz şeyin ergenomik olması önemlidir . Elde nası duruyo , parmaklarım rahat hareket ediyomu , avcuma sığıyomu gibi şeyler çok ama çok önemli . Nokia lumia 800 dediğimiz telefon elde o kadar uygun duruyoki görünce anlarsın . Hem bunları göz önünde bulundurarak hemde lumia 900 ün daha pahalı olcağını ve 800 alarak kar etceğini düşünürek 800 almanı öneriyorumufak tefek donanim farklari dedigin gyroscop,dc hspa+,on kamera falan mi yapma dostum ya bende lumia900 kullaniyorum ama oyle ele avuca sigmayacak kadar kaba ve buyuk degil 4.3" ekranli bir telefon bu kadar kibar olabilirdi.![]()

Şöyle açıkliyim o zaman ben minyon yapıda biriyim . Elim parmaklarım falan ufaktırO yüzden büyük inç ekran tercih etmiyorum . arkadaşada önerim bu yönde . Ergonomi

Hocam tabi sizde haklısınız fakat şunu söyleyebilirim ne kadar büyük ekran o kadar rahat ve eğlenceli kullanım.Bana kalsa bütün telefonları Galaxy Note boyutunda yaparım.Telefon dediğin biraz ele avuca oturcak
Şaka bir yana Pureview Lumia hayalleriminden vazgeçmemi sağlayabilir ekran boyutu yüzünden Galaxy Note II türevi bir telefon.Hele o ekrandaki kalemin kullanımının rahatlığı...
seni ancak tablet keser heralde

Hocam şu konuşma yapılan tabletleri bi ara ciddi ciddi düşünüyodum telefon yerine ama daha toplumumuzun tabletle konuşmayı kaldıramayacağına karar verdim...Gerçi Note ile konuşanlara aynı şekilde bakıyorlar ama neyse![]()

Note da tablet sayılır zaten.Za-manla düzelir.Birden MrCommandtr'yi hatırladım ya![]()
Birde sebebi neydi acaba tartışmada kendine hakim olamamıştır tahminimce...Hünkarım arkadaş banlanmışmıydı ? benim PC arızandı kaçırdım o kısımlarıBirde sebebi neydi acaba tartışmada kendine hakim olamamıştır tahminimce...
Hafif hakaret miydi neydi,yaprak dökümüne döndük.Giden gidene...
Ben hekim'im zaten.aman kendimize hakim olalım hinkarım

Arkadaslar forumun kurallari oldugunu ve herkesin bu kurallara uymak zorunda oldugunu untmadan birbirinize saygili yaklasirsaniz kimse ceza almaz. Emin olun verilen cezalara yoneticiler de cok uzuluyor.