[ENGİN]
Üye
Onu biliyorum da hani opera mobile biraz fazla harcıyordu şarjı onu kasdetmiştim.onu kullanırdım ama klavye'si işi bozuyor ya
abi o symbian bu meego. aynı sistem değil kaldı ki symbianlı cihazlarda arm11 var. dikkat ettiysen n9'da opera neredeyse bastığımız anda açılıyor. symbianda bu kadar hızlı değil.
ben bu konudaki düşüncemi daha önce belirtmiştim. pr1.3ten sonra bende ısınma sorunu olmadı varolan ısınma ise hafif bir ılıklık ki bu çok normal.ısınma sorunu için ne diyeceksiniz peki engin abi serdar abi
?
yani bana servis yolu göründü çünkü ekranda bile hissedilecek durumda ısınma acaba flashla filan çözülürmü ki
ondan değildir Mertcan. benim cihazımda 4gblık uygulama alanının tamamı doluyken bile hiçbir sorun yoktu. ben de aldığım günden beri dokunmamıştım flash atana kadar.ya abilerim olay hassaslık değil ben anlarım cidden telefona hiç dokunmadım aldığım günden beri sanırım biraz uygulama olarak fazla yüklendim ondan da olabilir ama bir sorun olduğu kesin C7 de bile yarım saat takılıyordum sorun olmuyor nasıl desem facebook da bile 20 dakika sonra arkasında sıcaklık oluyor ekranda da çok net hissediliyor
ondan değildir Mertcan. benim cihazımda 4gblık uygulama alanının tamamı doluyken bile hiçbir sorun yoktu. ben de aldığım günden beri dokunmamıştım flash atana kadar.
yani aslında takılmayı biraz abartıyor olabilirim ama ısınma sorunu kesinlikle var donma sorunu da 2 kez yaşadım ciddi anlamda teklemeler öyle abartılacak cinsten değil peki flashdan sonra sanırım herşey yerli yerine oturur diye düşünüyorum doğru mu abi ? flash atabilirmiyiz sen müsaitsen ?
[ENGİN];5569903' Alıntı:sabret müsait oldugunda döner sana
[ENGİN];5570043' Alıntı:düşündüm biraz ne sofunum vardı flash'tan önce ancak aklıma geldi benim uygulama menüsünde orjinal tarayıcı iki tane idi kaldıramamıştım ikisinden birini dosya yöneticidini didik didik ettik bir türlü olmadı temizleme yaptım yine olmamıştı en sonunda Can'la flash attık sorun gitti.bu arada hangi uygulamalar yüklü cihazında belki çakışma oluyordur
[ENGİN];5571072' Alıntı:yok bunlardan zarar gelmez.tweak,ekran ayarları uygulaması vs varsa yapabilir diye sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?