cptaincnr
Üye
[ENGİN];5566104' Alıntı:gps ve konumlama ayarını kapalı yap eger açıksa birde şarjın tamamen bitip tel kapanınca açıp tekrar kapanmasını bekle bunu 3-4 kez tekrarla öyle şarja tak.sürekli yapma tabi bunu haftada bir yeterli.
Genelde batarya zayıf diyene kadar şarja takmıyorum zaten. İlginçtir batarya zayıf dediğinde bile yine 1 saat e yakın gitmesi gerekirken sürekli uyarı verip 5-6 uyarıdan sonra şarj edin diyip kapatıyor kendini. Bu durumdan sonra hiç açılmıyor telefon uyarı ışığı yanıyor açmak için bastığımda açma tuşuna. Dediğini bir deniycem umarım işe yarar gps ve konumlama kullanmıyorum zaten. internetim sürekli açık whatsapp tan dolayı başkada kullandığım bişey yok aslında konuşma sürelerimde uzun gün içersinde ama dediğim gibi symbian kalibrasyonu yapınca 15-16 saate çıktığına göre bataryam bitik durumda değil. Acaba flashlasam mı diye düşündüm ama 1 seneyi aşkındır kullanıyorum 2 kere falan fabrika ayarlarına dönmüşlüğüm var ama belki flasla yazılımı bi tazelesem işe yarar mı ? şarja kapalı takmam gerekmez sanırım dimi bahsettiğin yöntemde ? Pek kapalı kalmaması gerekiyor telefonumun
siz en iyisi o telefonun bataryasını değiştirin.
Anlatım resimler süper.. Emeğine sağlık
[ENGİN];5566720' Alıntı:
Piyasada n9 bataryası kalmışmıdır Serdar nokia care servislerde falan
nokia care'da mutlaka vardır abi.[ENGİN];5566720' Alıntı:
Piyasada n9 bataryası kalmışmıdır Serdar nokia care servislerde falan
nokia care'da mutlaka vardır abi.
1 gün görüyorsa bence değişmeye gerek yok abi. Normal ve yoğun kullanımda 1 gün olması normaldir. Ben bazen çok kaptırınca kendimi 1 gün olmadan şarja takmak zorunda kalıyorum telefonu.
oh be bende tam bunu soracaktım ya serdar abi ben müzik dinliyorum internette çok takılıyorum facede ve operadan bu siteye giriyorum radyo dinliyorum 10 dakika filan oyun desen işte ama müziği dinlerim otobüste giderken mutalaka şarzımı 6 da fişten çıkarıyorum her gece yatmadan takıyorum ve de 17-18 arası saat şarz bitiyor kırmızıya geliyor yani normal mi sizce
Yanlış anlattım galiba degiştirmek için degil ellerinde mevcut mu ne kadara degişim yaparlar diye sormak için demiştim acil durumda garantı olur diye yoksa elbet şu anki performansından memnunum aşırı yüklenince 3'ü bulmuyor1 gün görüyorsa bence değişmeye gerek yok abi. Normal ve yoğun kullanımda 1 gün olması normaldir. Ben bazen çok kaptırınca kendimi 1 gün olmadan şarja takmak zorunda kalıyorum telefonu.
bulunur abi için rahat olsun. yoksa bile getirtirler, bir şekilde yenilenir o batarya.[ENGİN];5568764' Alıntı:
Yanlış anlattım galiba degiştirmek için degil ellerinde mevcut mu ne kadara degişim yaparlar diye sormak için demiştim acil durumda garantı olur diye yoksa elbet şu anki performansından memnunum aşırı yüklenince 3'ü bulmuyor
bulunur abi için rahat olsun. yoksa bile getirtirler, bir şekilde yenilenir o batarya.
orjinal tarayıcı şarjı daha çabuk tüketiyor operaya göre.
[ENGİN];5569006' Alıntı:
Öylemi Serdar ben tersini biliyordum symbian alışganlıgı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?