N99i Uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

MicRoP

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
N99i Uygulamaları
arkdaşlar n99i aldım çok memnunum tvsi felan var ama uygulamaları bulamıyorum elinizde varsa paylaşırmısınız

wolkereb

Üye
arkadasım cın mallarının su an programları yok tşklr

xkadir61

xkadir61

Üye
ve hiçbir zamanda olmayacak ümüt'de etme.

qwertycuma

qwertycuma

Üye
işletim sistemi yokki zati nasıl uygulama olsun..

selimdayı

Üye
hocam s60 smbıyan ları calıstırıyor deneyin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hocam s60 smbıyan ları calıstırıyor deneyin

Hayır çalıştırmıyor.iki kişide var burda bizzat denedim.bırak çalıştırmayı daha görmüyor bile :D ne oldugunu.Bir atasözü vardır ya delinin biri kuyuya taş atmıs 40 akıllı çıkaramamış gibisinden.hangi foruma gitsem bu telefonlar yok sybian s60 yok versiyon s90 sisx destekliyo yok java .yeterki birileri ortaya bişi atsın.aaslı astarı olmadan bilmeden konusmayalım lütfen:@

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bende n99i kullanıyorum onların işletim sistemleri yok ve olmazda onun için hemen gittim n70 aldım tavsiye ederim
not:belki yardımcı olamadım ama dost acı söyler :(

applehasan

Üye
n99i lerde sok fıyatlar cıft hatlı ve tek hatlı
n 101lerde sok fıyatlar ogrenmek istiyenler [email protected]

MoRPHiNe689

MoRPHiNe689

Üye
ya dostum hep aynı seyler ilk once konu acarken bir arama yapın isterseniz hep aynı yok dostum konuları gezersen gorursun

zahid12

zahid12

Üye
almayınnnnnn

xwp

xwp

Üye
bu kadar çin malı telefon düşmanı olduğunu bilmiyordum merak etmeyin çin malı telefonu bulan çinliler uygulama olarakta bişeyler uydururlar

cüneyt456

Üye
slm arkadaşlar bu tür telefonları almak bence yanlış bende kullandım ve memnun kalmadım maliyeti 50 ytl olan olan te den ne hayır gelir ki ayrıca arızalandığında yedek parça sıkıntısı oluyor ve sonra teli at çöpe :)

piyanist_murat

piyanist_murat

Üye
ya arkadaşlar bundan bende aldım n99i çok abes bişe.yani mesaj yazarken içim içime girioo zor ya..ama özellikleri falan çok güzel

ANYCAAL

Üye

Neden almayalım arkadaşım açıklarmısın....forumun diğer bölümlerinde alın diye mesajlarını gördümde merak ettim.Yanıtlarsan çok sevinirim.ben alacamda..

zahid12

zahid12

Üye
Neden almayalım arkadaşım açıklarmısın....forumun diğer bölümlerinde alın diye mesajlarını gördümde merak ettim.Yanıtlarsan çok sevinirim.ben alacamda..

vazgeçtim bende alcam alamayın diyenlere kandık ama artık kanmıycam alcam

YusufCn01

YusufCn01

Üye
ben üzerinde çalışıyorum bazı programcılarla 1-2 aya kalmaz çıkar ilk benden duyarsınız.tşk

--------------- Ekleme ---------------

ben kullanıyorum hiç bir sorun yok çok memnunum ayrıca arayan kişi için şaka programı var.telin içide sesini kadın sesi yap arkilerini kandır spr bişi

Catty

Catty

Emekli Yönetici
YusufCn01

YusufCn01

Üye
gerçekten yalan söylemiyorum onlar xp çalıştırmaz çünkü linux la yapıldı o zmn telefonun içindeki oyunlar ne oluyo linux oyunlar çıkacak onu hazırlıyoruz gerçekten

Üst Alt