N99i USB Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pyshpt

Üye
    Konu Sahibi
N99i USB Bağlantısı
arkadaşlar ben n99i tel aldım . Bunun şarj cihazını usb bağlantı olarakta kullanılıyor biliyorsunuzdur . Ben usb girişiyle telefonu bilgisayara bağladığım zaman , şarj ediliyor yazısı çıkıyor ama ben telin dosyalarına girip müzik atamıyorum telefona :( neden böyle oluyor . bi arkadaşım telin ekranında nasıl bağlanılacağını belirten yazı çıkması lazım dedi bende öyle bi yazı çıkmyo sadece şarj oluyor diyo geçiyor.ç.....

LÜTFEN YARDIM:(:agla:agla

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Telefonunuzun USB kablosunun içindeki PC bağlantı kabloları kopmuştur,sadece şarj kabloları kopmamıştır . Sorununuzu telefonunuza yeni bir USB kablosu alarak rahatça giderebilirsiniz.

pyshpt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederimm. ;)

--------------- Ekleme ---------------

başka bir sebebi daha olabilir mi?

tekmen999

Üye
bendede bluetooth tanınmıo dio bide 2de bir yanlıs sarj baglantısı dıor:s yardımlarınızı beklıorum;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Burda yardım edecek bir durum yok, çin malı telefonlar uzun ömürlü olmaz,demirden yapıldığı için iç mekanizma kolay paslanıyor ve zaman geçtikçe kullanılamaz hale geliyor.

tepelice

Üye
:oke:

kesici44

Üye
benimde ikide bir şarj makine kırılıyor bilen varmı..?

freddy-_-05

Üye
arkadaşlar bende n99i kullanıyorum telefonumun şarj soketi bozuldu o yüzden sürekli şarj cihazı bağlandı, çıkarıldı, veya uyarı geçersiz şarj cihazı gibi yazılar çıkıyor bunu tek sebebi ise şarj soketinin bozuk olmasıdır ama şarj soketlerinizi yaptırıp boşa para vermeyin çünkü bir hafta sonra tekrar bozuluyor(ben yaşadım:D) ya ben usb kablosuyla telefonumu pc ye bağlıyorum ama telefonun içini gösteriyo hafıza kartnını değil ne yapmam lazım:aman2::)

aziz__

Üye
edı tennım

mehmet965

Üye
(edi tenim) diyen mahlukatmı diyim ,nediyim millet kürtçe bilmiyor diye küfretmek zorundamısın bende zazaça diyim ozaman ezji tona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt