n97_sıfır n86_sıfır n85_sıfır n79_sıfır 6710 navıgator

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisozer83

Üye
    Konu Sahibi
n97_sıfır n86_sıfır n85_sıfır n79_sıfır 6710 navıgator
NOKIA N97 _BEYAZ

Telefon sıfırdır. Değişimden gelmiştir. Geldikten sonra hiç kullanılmamıştır.
Faturası zamanında hediye olarak geldiğinden yoktur fakat imeiden tam olarak 11.08.2011 tarihine kadar kvk,genpa,teleservice garantilidir.
Jelatinleri bile çıkarılmamıştır.
Kutusu ve bütün orjinal aparatlarıyla gönderilecektir.

Fiyat:880 TL

iletişim: 0543 539 04 09

Takas olabilir..

NOKIA 6710 NAVIGATOR

Cihaz sıfır gibidir. sadece 2 ay kadar kullanılmıştır. neredeyse tek bir çiziği bile yoktur. Faturası (05.12.2009 tarihli ) ve bütün kutu içeriği eksiksizdir. 4 gb hafıza kartı da içerisindedir.

2 yıl Nokia kom a.ş. garantisindedir(kvk ,genpa,teleservice)
Nokianın en şık ve en yeni modellerinden biridir. 3 boyutlu navigasyon özelliğine sahiptir.

Fiyat: 550 TL

Takas olabilir..

NOKIA N86

Telefon serviste değişimden gelmiştir. Geldikten sonra hiç kullanılmamıştır. Ekran jelatinleri çıkarılmamıştır.Cihaz sıfırdır.

Kutusu ve faturası yoktur fakat bütün orjinal aparatlarıyla gönderilecektir.

3. resimden de görüldüğü gibi imei üzerinden 18 ay daha garantisi bulunmaktadır.
Nokia kom a.ş. garantisindedir.

Fiyat: 680 TL

Takas olabilir..

NOKIA N85

Cihaz değişimden gelmiş ve sıfırdır. jelatinleri bile üzerindedir.

Nokia kom aş Garantilidir. Faturası kutusu ve bütün orjinal aparatları ,4 gb hafıza kartı da vardır. 2010 aralığa kadar garantisi vardır..

Fiyat:550 TL

Takas olabilir..

Sıfır olduğundan fotoğrafları koymadım..

NOKIA N79

Cihaz değişimden gelmiş ve sıfırdır. jelatinleri bile üzerindedir. hiç kullanılmamıştır.

Nokia kom aş Garantilidir. kutusu,sıfır yedek kapakları ve bütün orjinal aparatları ,4 gb hafıza kartı da vardır. 2011 haziran ayına kadar garantilidir.

Fiyat:490 TL

Takas olabilir..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hepsi değişimden gelmiş birşey anlamadım. N79 u N73 ile takas edermisin üstü altını söylersen memnun olurum..

cptalperen

cptalperen

Üye
evet n79 için n73 ne olur

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Değişimden gelmelerinin nedeni ne ? Neden değişime gittiler... ?

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Enteresan. Bu kadar telefon nasıl bir araya gelir :D İyi satışlar diyeyim.. Şimdi şununla takas olur mu diyecem ama gerek yok :)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bende 5800 var daha 4 aydır kullanıyorum n97 ile takas etsek üzerine ne istersin ayrıca ne kadar güvenilir bir durumdur biraz acıklayıcı olurmusunuz rica etsem ?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşım konuyu süs görüntü olsun diyemi açtın..

resit123

Üye
harab bende 16 ay genpa garantılı beyaz nokıa tertemız n 97 var ustune tek fıyat solerım yok dersen kalsın kardes ıkısınınde sıfır fıyatına bak sıtedekı garatı verılen kısılere bak kac ay neyden garantrılı fıyatları mukayese et ole yaz uzerıne 500 tl alırım sahbındende 940 yazdım bakabılırsın herkes 850 olurmu dıor be en son 900e verıcem cıazında garantılıyse benımkı gıbı +ful benım cıhaz arw tv kablosu sefffa screed quard stecker 3 adet ozel n97 yspım kılıf yoksa omonıa i8910 hd ılee takas edıcem bende

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
harab bende 16 ay genpa garantılı beyaz nokıa tertemız n 97 var ustune tek fıyat solerım yok dersen kalsın kardes ıkısınınde sıfır fıyatına bak sıtedekı garatı verılen kısılere bak kac ay neyden garantrılı fıyatları mukayese et ole yaz uzerıne 500 tl alırım sahbındende 940 yazdım bakabılırsın herkes 850 olurmu dıor be en son 900e verıcem cıazında garantılıyse benımkı gıbı +ful benım cıhaz arw tv kablosu sefffa screed quard stecker 3 adet ozel n97 yspım kılıf yoksa omonıa i8910 hd ılee takas edıcem bende

öncelikle ilgin ve alakan icin teşk yalnız benim kafamı karıstıran birsey oldu oda şudurki almanyanın stutgart şehirinde yegenim kalıyor ona sordum dedimki emre orada bana bir n97 bakarmısın fiyatları nelerdir vs vs gibi sorguladım tamam dayı ben bakarım sana aksama haber veririm dedi ve biraz sorgulamıs diyorki dayı 200 euro civarlarında degişiyor dedi buda turkiye parasına karsılık 410 tl yapıyor acıkcası bu yılda gurbetciler geliyor yani yegenimden siparis verecegim güzel insan tekrardan teşk :bigstar:

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
200 euroya n97 yok arkadaşım almanyada..oranın fiyatları ile buradakiler arasında pek fark yok çelişiyorsan en kolayı ebay.de ye bakabilirsin bu arada senin yeğen replica ürünlerden bahsetmiş olacak aman diyeyim:d:

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
200 euroya n97 yok arkadaşım almanyada..oranın fiyatları ile buradakiler arasında pek fark yok çelişiyorsan en kolayı ebay.de ye bakabilirsin bu arada senin yeğen replica ürünlerden bahsetmiş olacak aman diyeyim:d:

güzel insan dediğin gibi ebay.de sitesine baktım hattaki google cevirisi ile baktım n97 300 euro n97 mini olanlarda 250 euro yazıyor yani yegenimin dediği fiyatlarda hemen hemen yakın isterseniz kopy edeyim

Als Gast können Sie nicht mehr als 10 Angebote gleichzeitig beobachten.
Wenn Sie weitere Angebote hinzufügen möchten, entfernen Sie bitte einige aus der Liste der beobachteten Angebote .
Sie beobachten dieses Angebot als Gast in .

Nokia N97 wie neu. (nur 3 tage)

Artikelzustand: Gebraucht

Restzeit:1Std. 3Min. 11Sek. (08. Apr. 201001:44:26 MESZ)
Gebotsübersicht: [ ]

Startpreis:EUR 290,00

Ihr Maximalgebot:EURBietenBieten
(Geben Sie mindestens EUR 290,00 ein.)oderPreis:EUR 300,00Sofort-Kaufen Sofort-Kaufen

Angebot beobachten
In beobachtete Angebote In beobachtete Angebote

Versand:Kostenloser Versand DHL Paket | Schauen Sie in der Artikelbeschreibung nach, ob es spezielle Angaben zu den Lieferzeiten gibt.

Zahlungen:, Überweisung |

Kostenloser PayPal-Käuferschutz in unbegrenzter Höhe.

Diese Karte ist der Hammer!
Die eBay-Kreditkarte -

Rücknahmen:Keine Rücknahme. Dies ist ein Privatverkauf

Bitte warten
Bild nicht verfügbar

Nokia N97 mini schwarz

Artikelzustand: Neu

Restzeit:8Std. 17Min. 34Sek. (08. Apr. 201008:56:57 MESZ)
Gebotsübersicht: [ ]

Aktuelles Gebot:EUR 250,00

Ihr Maximalgebot:EURBietenBieten
(Geben Sie mindestens EUR 251,00 ein.)

Angebot beobachten
In beobachtete Angebote In beobachtete Angebote

Versand:EUR 4,00Hermes Paket | Schauen Sie in der Artikelbeschreibung nach, ob es spezielle Angaben zu den Lieferzeiten gibt.

Zahlungen:, Überweisung |

Kostenloser PayPal-Käuferschutz in unbegrenzter Höhe.

Jetzt in Raten bezahlen: 0% Zinsen in den ersten 6 Monaten
Mit der eBay-Kreditkarte.

Rücknahmen:Keine Rücknahme. Dies ist ein Privatverkauf

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
kardeşim benden demesi :)

Emre-45

Emre-45

Üye
N79 için N95 ile takas düşünür müsün ?

sui_32

Üye
Bende N79 telefonumu genpa teknik servise yolladım değişim kararı verildi.sizin n79 değişimden ne kadar zamanda geldi.Ben yollayalı 45 gün odu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...