N97 ye sanal klavye ekleyin %100 çalışıyo

Sponsorlu Bağlantılar

ttgg

ttgg

Üye
saolasın

nazlıkız1

nazlıkız1

Üye
teşekkürler çok mersi

0mercip

Üye
ben 5800 telefonumun klavyesini burdaki resimdeki en üstün bi altının sağındaki klavye gibi yapmak istiyom acaba bu mümkünmü ?

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Klavyeli bir telefona sanal klavye eklemek gerçektende gereklimi sizce bana saçma geliyorda

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
ben 5800 telefonumun klavyesini burdaki resimdeki en üstün bi altının sağındaki klavye gibi yapmak istiyom acaba bu mümkünmü ?
mümkün güzel insan bu programı yükle dediklerimi yap telefonunun dik tut o dediğin klavye gibi olur

--------------- Ekleme ---------------

Klavyeli bir telefona sanal klavye eklemek gerçektende gereklimi sizce bana saçma geliyorda

istersen yüklemeye bilirsin ama çok msj yazan insanlar için günde o kapağı 200 kez den fazla açıp kapama sorun yaşatıyoda mesela serwise yollamak zrnda klyn kızak bozuluyo

0mercip

Üye
yaf biliyoruk dik tutunca öle oldunuda ben o tarz istiyorum yani harfler büyük gözüksün anadın ?

qurshot

qurshot

Üye
Arkadaşlar DayHand kullananlar için Türkçe karakter destekli modumdur.Şimdilik sadece yatay klavyede karakter desteği vardır.

Kurulum:
İndirdiğiniz arşiv dosyasındaki klasörü olduğu gibi Telefon hafızasındaki dayhandinput/TouckSkinW klasörünün içine atıyoruz. Mutlaka USB kablosu ile atın.Türkçe klavyeyi aktif etmek için programa girip üstteki sağ oka tıklayıp 2. ekrana geçiyoruz. Burada ilk değil ikinci satırdaki yere tıklayarak OperaHugeTR şıkkını işaretliyoruz.

Kullanım :
Türkçe karakterleri kullanmak için bulunduğu harfi sağa çekmeniz yeterlidir.Sol tarafa çekince ise Yunanca karakterler çıkmaktadır.Zaten görsel olarak hangi harf hangi harfte görünmektedir.

Harfler :

m üzerinde sağa çekince ç
n üzerinde sağa çekince ö
b üzerinde sağa çekinceş
k üzerinde sağa çekince ü
j üzerinde sağa çekince ğ
i üzerinde sağa çekince ı

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
kendine yeni bi konu açmayı denesen ?

karasev1

karasev1

Üye
kardes tam olarak bunu arıyordum (opera sanal qwerty 5800 için :) ) allah razı olsun...

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

12fenerli

Üye
ya arkadaşım sertifikalayıp kurun demişsin nasıl sertifikalıycaz ? bendeo hata weriyo acil cevap werirsen mutlu olcam

Mert045

Mert045

Üye
:tşk:

Üst Alt