N97 wireless sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aido

Üye
    Konu Sahibi
N97 wireless sorunu
Merhaba arkadaşlar bende N97 var evdeki kablosuz modemden arasıra giriyorum nete fakat telefondan wirelessi kapattığım halde kendi kendine tekrar bağlanıyor her defasında böyle yapıyor bağlantıyı kes diyorum fakat tekrar aynı şey oluyor bu yüzdende şarjım çabuk gidiyor bunun çözümü nedir acaba ?

Lacrymosa

Üye
Hedefler kısmından ağınızın özelliklerine girin. Bağlantı türünü "Onaydan sonra" yapabilirsiniz. Otomatik bağlanmasının sebebini bulup düzeltmeniz daha iyi olacaktır. Muhtemel sebepler:

Uygulama (Yaz.) Güncelleme otomatiktir,
Çevrimiçi paylaşım otomatiktir,
RSS beslemeleri açıktır,
Arkaplanda interneti kullanan program açıktır
vs..

Yani mutlaka bir programa internete bağlanma izni vermişsiniz. 5800 kullanıyorum bende de aynı şey oluyordu. Üstte belirttiğim her şeyi "El İle" moduna aldım, düzeldi.

memo543

Üye
iyi günler.aynı sorun bndede oluyo.netten bsy yapmak istedgmde otomatik baglanıyo ama daha snra sürekli baglı kalıyo.baglantıyı kes diyorum ama kendi baglanıyo tekrar.daha sonra modemi kapatıyrm bu kezde sürekli uyarı geliyo baglantı saglanamıyr diye.yardımcı olursanız sewnirim tsk ederm

Whiplash114

Üye
aynı sorun bendede war birde telefonun dili türkce değil çözemiyorum bu problmi..

emrevtec

Üye
benim wirelessle sorunum ağı buluyor ama bağlanmak istediğimde hata veriyor "ağ bulunamadı" böyle bir yazı çıkıyor aynı yerden iphoneyle deniorum iphone bağlanıyor yardım lütfen

baron132

baron132

Üye
Hedefler kısmından ağınızın özelliklerine girin. Bağlantı türünü "Onaydan sonra" yapabilirsiniz. Otomatik bağlanmasının sebebini bulup düzeltmeniz daha iyi olacaktır. Muhtemel sebepler:

Uygulama (Yaz.) Güncelleme otomatiktir,
Çevrimiçi paylaşım otomatiktir,:ehe
RSS beslemeleri açıktır,
Arkaplanda interneti kullanan program açıktır

--------------- Ekleme ---------------

bu teLefonu daha bu gün aLdım çok güzeL wi-fi on numaRa tavsiye ederim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt