N97 v21.0.045 Modifiye yazılım.

Sponsorlu Bağlantılar

metinbestil

Üye
    Konu Sahibi
N97 v21.0.045 Modifiye yazılım.
N97 v21.0.045 Editlenmiş Firmwareler

1
1-default dil türkçe. ve türkçe dışındaki diller silinmiştir.
2-hack dosyaları eklenmiş. rompatcher programının otomatik açılması sağlanmıştır. (mass memory e patches klasörü oluşturup patch leri oraya yerleştirin)
3-slide spin tema efektleri eklenmiştir. (temalar menüsünden tema efektlerini açmayı unutmayın)
4-her formattan sonra nokianın hoşgeldiniz ekranı açılması ve sms göndermesi engellenmiştir.
5-telefon açıldığında arkaplanda açılan mesajlar rehber gibi programların açılması engellenmiştr.
6-64 mb telefon hafızası. (Rompatcheri aktif edip C:\Private\102072c4 burdaki dosyaları silebilirsiniz. sadece format günlüğü).
7-60 mb boş ram
8-iç menülerde olan bazı menüler kök klasöre getirlmiştir (temalar, aktarma, tercihler, müzik mağazası vb.)
9- hard formattan sonra da yukarıdakiler aynı kalacak

Font, açılış logosu, default temalar, açılış müziği vb. değiştirilmemiştir sonuçta bunları programlarla da yapabilirsiniz.

kendi telefonumda 3 gün denenmiştir.

önce telefonunuza format atın sonra navifirmle tüm firmvare dosyalarınızı indirin. orjinal rofs2 dosyasını silin. eklediğim rofs2 dosyasını flash dosyalarınızın içine atın. sonra J.A F la telefonunuzu flashlayın. phoneixle denemeyin olmuyor. ayrıca uda dosyasını değiştirmeyin. yani navifirmle indirdiğiniz orjinal dosya kalsın.

rofs2 dosyası:

n97 de çalışan patch lar:

------------------------------------------------------------------------------------------------
2
yabancı bir CFW yi türkçeye çevirdim

-c deki gereksiz dosyalar silinmiş
-Tema efektleri (slidespin v40) eklenmiş
-file caching for all drives
-kaliteli foto çekimi modifiyesi yapılmış, kamera sesi kapatılmış, (kamera sesi 1 seçildiği zaman ses çıkmaması sağlanmış)
-telefon açıldığında arkaplanda açılan mesajlar rehber gibi programların açılması engellenmiş.
-Cache c:\\system\cache dan e:\\system\cache ye taşınmış
-mavi logo, hacked nokia yazılı çim üzerindeki 3 el olarak değiştirilmiş.
-başlangıç animasyonu sigara verenve alan el olarak değiştirilmiş
-kapanış ekranı sarı siyah nokia yazısı olarak değiştirilmiş.
-64 mb telefon hafızası. (Rompatcheri aktif edip C:\Private\102072c4 burdaki dosyaları silebilirsiniz. sadece format günlüğü).
-50 mb boş ram
-default dil türkçe. ve türkçe dışındaki diller silinmiştir.
-hack dosyaları eklenmiş. rompatcher programının otomatik açılması sağlanmıştır. (mass memory e patches klasörü oluşturup patch leri oraya yerleştirin)
-her formattan sonra nokianın hoşgeldiniz ekranı açılması ve sms göndermesi engellenmiştir.
-hard formattan sonra da yukarıdakiler aynı kalacak

kaldırılanlar
-facebook
-WTClocksPlugin
-WTCommingSoonPlugin
-WTCurrencyPlugin
-WTWorldMapPlugin
-WTWeatherPlugin
-quickoffice
-quickpdf
-quickmanager
-joikuspot
-hoşgeldiniz
-boingo
-müzik mağazası
-hakkında

z ye eklenenler
-rompatcher+
-autoinstall
-2 güzel tama

yüklemek için ekteki rofs2 dosyasını flash dosyalarının içine atın (üzerine yazılsın)
jafla flashlayın.

sonra mass memoryde patches klasörü açın ve indireceğiniz install server, open4all patchlarını bu klasörün içine atın.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, s.h.a., abdullahaytekin ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
1.ci link çalışıyor ama 2.ci link kırık haberin olsun..

gevezece54

Üye
arkadaşlar bende n97mini var. bu olayları nasıl yapacam normal n97 ile arasında bir fark varmı yoksa n97 mini için özel olarak yapılmış dosyaları bulmak mı gerekiyor

metinbestil

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende n97mini var. bu olayları nasıl yapacam normal n97 ile arasında bir fark varmı yoksa n97 mini için özel olarak yapılmış dosyaları bulmak mı gerekiyor

n97 mini yazılımı farklı. bu olmaz.

bu arada patches klasörüne yanlışlıkla kendi cz2 patchemi koymuşum. zaten gerekli değil. silebilirsiniz.

hunkar159

hunkar159

Üye
usb ile yüklen miyo demi bu firmware peki flasch nasil temin edilir?

hunkar159

hunkar159

Üye
telefonu jaf ile flaschlayin derken pcye usb kablo ile mi baglanacak yoksa tamamen ayribir flasch aletiylemi "böyle bir alet var mi yok mu bilmiyorum dogrusu"

metinbestil

Üye
    Konu Sahibi
usb ile bağlanır.

echb0x

Üye
valla ben bunları yapamam gibi :D

equinox1999

Üye
bu işlemi yapınca cihaz garanti dışı kalıyormu.eski haline dondurulebilirmi.

metinbestil

Üye
    Konu Sahibi
------------------------------------------------------------------------------------------------
yabancı bir CFW yi türkçeye çevirdim

-c deki gereksiz dosyalar silinmiş
-Tema efektleri (slidespin v40) eklenmiş
-file caching for all drives
-kaliteli foto çekimi, kamera sesi kapatılmış
-telefon açıldığında arkaplanda açılan mesajlar rehber gibi programların açılması engellenmiş.
-Cache c:\\system\cache dan e:\\system\cache ye taşınmış
-mavi logo, hacked nokia yazılı çim üzerindeki 3 el olarak değiştirilmiş.
-başlangıç animasyonu sigara verenve alan el olarak değiştirilmiş
-kapanış ekranı sarı siyah nokia yazısı olarak değiştirilmiş.
-64 mb telefon hafızası. (Rompatcheri aktif edip C:\Private\102072c4 burdaki dosyaları silebilirsiniz. sadece format günlüğü).
-50 mb boş ram
-default dil türkçe. ve türkçe dışındaki diller silinmiştir.
-hack dosyaları eklenmiş. rompatcher programının otomatik açılması sağlanmıştır. (mass memory e patches klasörü oluşturup patch leri oraya yerleştirin)
-her formattan sonra nokianın hoşgeldiniz ekranı açılması ve sms göndermesi engellenmiştir.
-hard formattan sonra da yukarıdakiler aynı kalacak

kaldırılanlar
-facebook
-WTClocksPlugin
-WTCommingSoonPlugin
-WTCurrencyPlugin
-WTWorldMapPlugin
-WTWeatherPlugin
-quickoffice
-quickpdf
-quickmanager
-joikuspot
-hoşgeldiniz
-ovistore
-boingo
-müzik mağazası
-hakkında

z ye eklenenler
-rompatcher+
-autoinstall
-2 güzel tama

yüklemek için ekteki rofs2 dosyasını flash dosyalarının içine atın (üzerine yazılsın)
jafla flashlayın.

sonra mass memoryde patches klasörü açın ve indireceğiniz install server, open4all patchlarını bu klasörün içine atın.

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
Sabırsızlıkla Bekliyorum :))

iOS Developer

iOS Developer

Üye
telefonu hız kazandırır mı bu olay? benim tel bazen bir komut verdiğimde donuyor 2-3 sn sonra verilen komutu yerine getiyor bu problemle ilgili olarak bu modifikasyon benim işimi görur mu?
ayrıca teşekkurlerr

metinbestil

Üye
    Konu Sahibi
telefona hız kazandırmayla ilgili bir mod yok sanırım. ama versiyon yenilediğin için sorun ortadan kalkabilir.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
bana bu konu ile ilgili olrak online yardım verebilecek arkadş varsa msn adresim [email protected] teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar sesimi duyan var mı???? bu konuyla ilgili olarak bilgili olan birisinden yardım almam gerekiyor....orada kimse var mı? help mee!!!!!!!

erciey50

Üye
bence profesyonelce bişey bu ben almıyım ama helal olsun :D

fatih82

fatih82

Üye
ben yapabilirim sonuçta 5800 da yaptım

iOS Developer

iOS Developer

Üye
navifirm denilen şey nedir acaba

elinde çalışan jafı olan var mı ya

ben yapabilirim sonuçta 5800 da yaptım

başkan bana bir yardımcı olsan ya özellikle şu jaf konusunda

bu jaf Win 7 de çalışmıyor mu

arkadaşlar online olan birinden yardım istiydrum

şu işi bir halledeyim herkesin faydalanabileceği aklında tek bir soru işareti bırakmayacak şekilde döküman hazırlayacağım...

hunkar159

hunkar159

Üye
malesef jaf hep hata veriyo dll. dosyalari eksik flasch atamiyorum

hunkar159

hunkar159

Üye
jafi saglam calisan varmi bendekiler dep eksik dosya hatasi veriyor simdiye dek 3 pc de denedim vista preminyum, win7 preminyum ve win7 pro´da dosyalar eksik ama win 7 de daha cok hata verdi.

Üst Alt