n97 turkcell wap sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denito12

Üye
    Konu Sahibi
n97 turkcell wap sorunu
bu gün n97 elime ulaştı hattı taktım kulanmaya başladm pc ye bagladm falan filan kendi wirlesime bagladm bide turkcell wapa baglandı(kendi isteğim dışı sürekli). bir kaç kez wap bağlantısını kestim ve telefon baglanmaya devam etti . sabah 190 konturum vardı şu an eksiye düştü müşteri hizmetleri beni başından saldı turkcell wapı tamamamen iptal edip nasıl wlan ağına gecebilirm n97 32 gb

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Teline hard format at sorun düzelir.

ZgN-97

ZgN-97

Üye
Telefonunuzda ki sürekli bağlantı gerektiren yada anlık güncellemeleri olan uygulamaları (örn: Acu Weather)iptal etmeniz bu problemi ortadan kaldırabilir...Yada bağlantı sistemlerinde bağlantı durmunu ''Her zaman sor'' ayarına getirirseniz telefonunuz herhangi bir bağlantı ihtiyacında size bağlantı modunuzu sorarak işlem yapacaktır...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim ayarlar/bağlantı/hedeflere gir orda Turkcellin bütün bağlantılarını sil..birde veri aramasını gerektiğinde yapmalısın..

fonbir

Üye
Nadir'in dediğini yaparak kökten şebeke bağlantısını kapatabilirsiniz.

Kullandığınız telefon multimedya telefonu hep internet bağlantısı istiyor tabii ki.
Bende 5800 var aynı şey benim başıma da geldi.

Öncelikle telefondan Nokia Mail'i kaldırın. Uygulamalarda @ simgesi olan programlar olabilir. Onları kaldırın sürekli internete bağlanıyorlar ve gereksiz. Mesajlar kısmına E-Posta hesabımızı zaten kuruyoruz. Daha sonra çevrimiçi paylaşım ayarlarına girin "Hücresel şebeke kullan" seçeneğini devre dışı bırakın. Güncellemeyi "Elle" yapın. Ana menünden İndirme'ye girin. Ayarlardan otomatik güncellemeleri kapatın. Eminim işe yarayacaktır.

Yine de kendi kendine bağlanırsa internete bana özel mesaj atabilirsiniz. Ayrıntılı şekilde tüm programların bağlantısını keseriz.

paylasamam

Üye
bu gün n97 elime ulaştı hattı taktım kulanmaya başladm pc ye bagladm falan filan kendi wirlesime bagladm bide turkcell wapa baglandı(kendi isteğim dışı sürekli). bir kaç kez wap bağlantısını kestim ve telefon baglanmaya devam etti . sabah 190 konturum vardı şu an eksiye düştü müşteri hizmetleri beni başından saldı turkcell wapı tamamamen iptal edip nasıl wlan ağına gecebilirm n97 32 gb
slm kardesım bu kodugır tamamen ıptal olur ınternetın ve ıstedıgın zaman yaparsın tekrar *2767*927#

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş web menüsünden bağlantı ayarlarını her zaman sor olarak işaretle paket veri bağlantısını da gerektiğinde olarak işaretle sorun çözülcecektir gene çözülmezse müşteri temsilcisini ara sorunu nu aktar bir çözüm önereceklerdir sana iyi forumlar

ahmet1974

Üye
selam
benimde 5800 kendi kendine internete bağlandı.internet te bununla ilgili pek bişey bulamadım.daha sonra tesadüfen yer konumlama için internete bağlanan bir program varmış gördüm ayarları otomatikte idi her zaman sor olark değiştirdim.ama bu bana 100 tl lik bir faturaya mal oldu şimdi olurmu bilmem.denemedim daha inşallah bulmuşumdur

--------------- Ekleme ---------------

selam
benimde 5800 kendi kendine internete bağlandı.internet te bununla ilgili pek bişey bulamadım.daha sonra tesadüfen yer konumlama için internete bağlanan bir program varmış gördüm ayarları otomatikte idi her zaman sor olark değiştirdim.ama bu bana 100 tl lik bir faturaya mal oldu şimdi olurmu bilmem.denemedim daha inşallah bulmuşumdur
hattım avea idi tcell geçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt