Telefon Tavsiyesi n97 smbiyan mı android mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
Kardeşim işletim sistemi Symbian 9.4 Almaya değmez

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ya arkadaslar herkes herşeyi bilmek zorunda degil lütfen biraz anlayışlı olalım
Üstad haklısın ama internete N97 bile yazsa çıkar ya bu kadar da olmaz ki . Araştırsa bulurdu ve konu yeri yanlış . :locked:

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Üstad haklısın ama internete N97 bile yazsa çıkar ya bu kadar da olmaz ki . Araştırsa bulurdu ve konu yeri yanlış . :locked:

canım kardeşim söylediklerinin hepsinde haklısın belkide yeni üye oldugu için sırf konu açmış olmak için açmıştır konuyu ama yanlışta yapsa dogruyu söylemek yakışır sana

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bişey degil kardeşim biraz tatsız bir hoşgeldin oldu ama forumda çok güzel vakit geçirip paylaşımlarda bulunacagına emin olabilirsin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Üstteki üyeler foruma kaydolduğuma pişman etti bu ne biçim yardımseverlik ? Nettede araştırdım bu tür şeylerden anlamam anlamadığım için üye oldum yardım sever üyeler var diye ama pişman oldum.

@papakudioflu

Eyw kardeşim teşekkür ettim size. :)
Kardeş bizim yardımseverliğimizi bilsen böyle konuşamazdın herhalde ama bu kadar saçma soruda sorulmaz ki .
S60v5 var alırsan büyük hata yaparsın . Onun yerine 603 al daha iyi .

Febris

Febris

Üye

Kardeş bizim yardımseverliğimizi bilsen böyle konuşamazdın herhalde ama bu kadar saçma soruda sorulmaz ki .

aynen yardım edılcek konu var konu var yanı.

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi

Ben anlamıyorum o tür şeylerden o yüzden bulamadım zaten n97 var bende onu kullanmıyordum bari oyun falan atayımda oyun ordan oynarım diye düşündüm yoksa bende c6-01 var.

papakudioflu

Evet çok kötü bir hoşgeldin oldu karadenizli olduğun yardımsever olduğun belli. :)

Febris

Kayıt olma tarihime bakar mısın ve kaç mesaj attığıma ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
neyse arkadaslar uzatıcak bir surum yok ayrıca burdaki arkadaslarımada kefilim çok yardımlarını göreceginden emin olabilirsin haydi hayırlı forumlar

AngvanLee

AngvanLee

Üye
    Konu Sahibi
telefondan bir kod vardı smbiyan belle falan yazıyordu hatırlayamadım. :/

SilentOne

SilentOne

Üye
ios la o :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bazı arkadaşlar zaten cevapları vermiş. Sırf mesaj kasmak için yazanlara bir şey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt