Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesin97 smbiyan mı android mi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize
Üye
Kardeşim işletim sistemi Symbian 9.4 Almaya değmez
canım kardeşim söylediklerinin hepsinde haklısın belkide yeni üye oldugu için sırf konu açmış olmak için açmıştır konuyu ama yanlışta yapsa dogruyu söylemek yakışır sana
Üstteki üyeler foruma kaydolduğuma pişman etti bu ne biçim yardımseverlik ? Nettede araştırdım bu tür şeylerden anlamam anlamadığım için üye oldum yardım sever üyeler var diye ama pişman oldum.
Kardeş bizim yardımseverliğimizi bilsen böyle konuşamazdın herhalde ama bu kadar saçma soruda sorulmaz ki .
S60v5 var alırsan büyük hata yaparsın . Onun yerine 603 al daha iyi .
Kardeş bizim yardımseverliğimizi bilsen böyle konuşamazdın herhalde ama bu kadar saçma soruda sorulmaz ki .
Ben anlamıyorum o tür şeylerden o yüzden bulamadım zaten n97 var bende onu kullanmıyordum bari oyun falan atayımda oyun ordan oynarım diye düşündüm yoksa bende c6-01 var.