Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N97 ses yüksekliği
Sponsorlu Bağlantılar
djdeycan
Üye
Konu Sahibi
N97 ses yüksekliği
N97 deki hoparlörlerin kalitesi ve ses yüksekliği parasını hakketmiyor bunu sesini nasıl yükseltebiliriz.
by_burak_1
Üye
arkadaş bence kulagında sorun var bende N97 kullanıyorm bence süper Hele N85 ve N86 nın sesini duyduktan sonra
TheDarKinq
Üye
bende n97 kullanıyorum sesi az cıkıyor yaw o kadar para verdik sese bak
luboven
Üye
evet 5800 onda bile da yüksek ses vardı n95 de yüksek n 73 te de yüksek sesi az ve ince n97 nin
djdeycan
Üye
Konu Sahibi
benim eski tlefonum N73 tü ondan sonra bunun sesini görünce çok sinir oldum verdiği parayı hakketmi nokia yapmış yapcağını
byxbaran
Üye
aynen birader aynen n73 ümumla arıyorum ama n97 ye çarpıyorum ah ulan ah
dellydolly
Üye
beyler bisey danışıcam simdi n73 üm var ve satıp n97 almayı düsünüyorum sizce n73 ten sonra n97 beni tatmin edermi sesin az olduğunu duyunca satmasam mı diye düsünüyorum nedersiniz n97 nin eksi yönlerini yazarmız
haşmetgül
Üye
ya yok o deilde bn başka bişi sorcam bnde n97 kullanıorm pc de ki videolar mp4 formatında olmasına ramen tele attığımda açmıo videoları.. napabilirm?
intoman
Üye
bende n73 ün kulak tırmalayan sesinden bıktım çok tizz çıkıyor bence ses için 5800 ideal temiz en azından ...
eNCi
Üye
soru başka cevap başka olmuş arkadaşım sorusunda sesi nasıl yükseltirim olmuş cevap verenlerde başka telefonlarla kıyaslama yapmış bilen biri varsa onun cevap vermesi paylaşım adına daha doğru olacak diye düşünüyorum nacizhane
rapege
Üye
bende de n73 me wardı ondan sonra n79 ve n97 kullandım (şuanda n97 kullanıyorum) o hoparlör sesini bulamadım
fırtzırt
Üye
arkadaslar n97 nin sesi gayet güzel çıkıyor.bendede bir ara n73 vardı, tamam sesi çok yüksekti ama çok cızırtılı gelıodu.n97 aldım sesi n73 göre iraz az ama sesi mükemmel veriyor..