N97 reset sorunu çözüldü en çok aranan problemi çözdüm :D

Sponsorlu Bağlantılar

bu anlatım şekilnde probleminiz çözüldümü?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

• çok iyi oldu teşekkür ederim

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burulay

Üye
    Konu Sahibi
N97 reset sorunu çözüldü en çok aranan problemi çözdüm :D
n97de herkezin baş belası haline gelen düzenli halde reset sorununu biliyorum bende yaşadım ve elektronikçi olarak hemen hemen bu sorunu hallettim çözüm çok basit nasılmı yapmanız gereknler aşşağıda yazıyor. .

1.telefonunuzu açın ve *#7370# soft format atın cihaz rahatlasın.
2.telefonunuza hard format atın buda forumda var bakın atın.
3.bu 2format telefon hafızasına atılır E; sürücüsü olan 32gb yığın belleğe işlemez
4.bizim yapmamız gereken telefonu zorlayan ve resetlemesini sağlayan proğramları silmek
5.bunu nasıl mı yapıcaz telefona 10tane saçma sapan proğram yükleyin n97mini kullanıcıları bunu yapıcak normal n97ler için geçerli deil.
6.sorasında tüm proğramları kaldırın ayarlar>uyg. yöneticisi'nden
7.6.maddeyi uygulamadan önce telefon uygulamalar klasörüne girip yüklediğiniz proğramları ordan kaldırın ki garanti olsun çünkü bazıları E; kurulduğu için görüntülenmemektedir.
8.sonrasında 6.maddedeki gibi yapın ve telefonu resetleyin.
9.uyg. yöneticisinde hiç bir proğram yüklü kalmıcak şekilde boşaltın sonra ise istediğiniz kadar pro. uygulama yükleyin cihaz sağlam bi şekilde kaldırır fakat eğer "telefona uyumsuz ama yinede devam edilsinmi" uyarısını alırsanız kesinlikle yüklemeyin tekrar aynı hatayı alırsınız.
10. en son bu söylediklerimi eksiksiz halde yerine getirirseniz telefonunuz sorunsuz bir şekilde çalışır ve kapanmaz çünkü herkez bilip bilmeden bişyler yüklüyo 5800teması bile resetlemeye sebebtir unutmayın bi tşk.ve beğeniyi hak ettim diye düşünüyorum çünkü nette çok okudum fakat çözeni bulamadım herkezin sorunu bunu okuyarak bitsin soru ve görüşleriniz için

ulaşabilirsiniz. çözüm gayet başarılı bunu deniyenler tşk. etti ve çok sevindilier. W!L3S..<font>[video=youtube;S4n25MoeU9s]http://www.youtube.com/watch?v=S4n25MoeU9s[/video]

----------Eklendi @ 18:35:24 ---------- Yazıldı @ 17:11:47 ----------

Not; bu işlemi yaptıktan sonra hiç bir proğramı telefon hafızasına kurmayın aynı problemle karşılaşma riski var e;32gb bölüme kurunuz..

bygokhan

bygokhan

Üye
işe yaramıyo

joker.lg

joker.lg

Üye
bygokhan

bygokhan

Üye
yinede cok teşekkür ederim dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt