n97 PC'ye bağlanmıyor, yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otemiz

Üye
    Konu Sahibi
n97 PC'ye bağlanmıyor, yardımmmm
Merhaba arkadaşlar forumunuzda yeniyim, daha yeni n97 aldım.

Şimdi siz güzel birsürü uygulama paylaşmşsınız ama benim n97'mi PC'ye bağlanmaması gibi bir sorunu var. İlk aldığımda PC Suite ile falan bağlanıyordu, Depolama aygıtı olarak da bağlantı yapıyordu. Ancak bir süre sonra PC Suite ile bağlantı seçtiğimde bağlanmaz oldu PC'ye, bende HARD Format öğrenip onu yaptım düzelir diye ama nafile. HArd formattan sonra "depolama aygıtı" olarak da bağlanmaz oldu. Sadece "görüntü aktarımı" ve "medya aktarımı" olarak bağlanabiliyorum PC'ye

Windows XP kullanıyorum bilgisayarda. Galiba bilgisayar n97'yi tanımıyor. Hani Windows'a USB aleti takınca bir ses gelir ya "dı rın" diye, işte n97'i bağlayınca "dı rı rı" yapıyor, yani tanımıyor galiba telefonu.

Bu sorunu nasıl halledebilirim üstadlar?

Şimdiden teşekkürler...
 


dilmarine

dilmarine

Üye
Dostum eğer bilgisayarında ya da bir bluetooth aparatın varsa buraya gir
ve şu programı indir smarttouch_v0_4_1(dijitalcep.com).sis
bu bilgisayar ve n97 arasında bluetooth bağlantı programı.
 

phora

Üye
Bilgisayarına ps suit desteği ile bağladığında bilgisayarın aygıt yöneticisindeki uzantısını kaldır. Sonra donanım değişikliklerini tara. İşe yaramazsa başka bir usb yerinden dene. Bu da olmazsa pc suit yi kaldırıp tekrar kur mutlaka çalışacaktır.
Saygılar
 

otemiz

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar çalıştı sonunda, pc suite'i kurdum o zaman tanıdı telefonu, yinede teşekkür ederim zahmetleriniz için :)
 

irfan41

Üye
++++++++++++++++rep
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt