N97 Navigasyon için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurseli

Üye
    Konu Sahibi
N97 Navigasyon için yardım
Herkeze merhabalar.Benim bir Nokia N97 telefonum var.Navigasyon olarakta Garmin Mobile XT v5.00.50 kurdum ve Türkiye haritasıda TeleAtlasın Navcity 09.2010 yüklü.Benim bu sitedeki arkadaşlardan bir iki yardım için ricam olacak.
1) Haritadaki yollar ince bir çizgi olarak görünüyor.Sygic,NDrive ve Nokia Ovi Mapstaki gibi iki çizgili yol izlenimi vermiyor.
2) POİ,ler ise çok küçük ve yanlarında ne olduğunu göstermiyor.Mesela market işareti çıkıyor ve onun ne olduğunu yazmıyor.Sadece boş bir işaret.
Daha önceden Garminin eski versiyonlarından birini kurmuştum ve herşey tamamdı yani sorun yoktu.Garminin yeni bir versiyona yükseltmek istedim fakat bunlar başıma geldi.Eski yüklemiş olduğum versiyonunu hangisi olduğunuda unuttum ve şimdide bu şekil kullanıyorum.Eskisini bulmak için çok uğraştım ama sonuç nafile yani sıfır.
Benim yardım edecek olan arkadaşlardan ricam şu:
Yolları düzgün ve POİ,leri büyük ve okunaklı gösteren Garminin bir versiyonu varmı ve hangisi.
Umarım bu forumdaki arkadaşların yardımıyla bu sorunu çözerim.Şimdiden herkeze Teşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt