N97 mini update hatasi.. Telefon calismiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JunioR_5858

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini update hatasi.. Telefon calismiyor..
Merhaba arkadaslar bugun sabah telefonumda yeni surumun ciktigini telefondaki update programi ile ogrendim. Telden update etmeye calistim bilgisayardan yapmam gerektigini yazdi ve bilgisayardan nokia update ile basladim isleme. gerekli olan yazilimi indirdi yarisina kadar yukledi ve ekrana baglanti koptu yazdi. o andan itibaren telefon calismiyor. sim karti hafiza kartini cikartip denedim yine calismadi. telefon normal acilirken titredigi gibi titriyor ama ne ekrana goruntu geliyor ne de acildigiyla ilgili bi ses veriyor. telefonu bilgisayara bagladigim da baglanti sesi veriyor yaklasik 1 dk da bir baglanti sesi veriyor surekli. yeniden update edemiyor pc gormedigi icin. hard formatta yapilmiyor. suan work and travel yaptigim icin bulundugum bolgede nokia serviside yok. cihazi gecen yil hindistandan almistim turkiye ye dondugumde phoenix ile turkceye cevirmistim. bu arada phoenix ile de update etmeyi denedim bilgisayar cihazi gormedigi icin olmadi. yardimci olabilirseniz iyi olur cok zor durumda kaldim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçmiş olsuun bu geceki ikinci vakaasın yazılım yüklenirken bağlantı koparsa telefon açılmaz senin işinde telefoncuya düşecek :oke:

JunioR_5858

Üye
    Konu Sahibi
turkiye de olsam pasa pasa giderim telefoncuya ama suanda telefoncu varmidir burda varsa nerde vardir hic bi bilgim yok.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yurt dışındamısın :hmmm valla ozaman bişey diyemem ordada telefoncular vardır bi bak istersen sabah

ModderFurkan

Üye
jaf kullanarak at.Bişey olmaz.Ben 1-2 kere flaş atarken kabloyu yanlışlıkla çıkardım hiç bir şey olmadı.Korkmana gerek yok.sitede jaf kullanımı mevcut

JunioR_5858

Üye
    Konu Sahibi
hocam cok tesekkur ederim senin dedigin program sayesinde kurtuldum bu beladan. cok zor durumdan kurtardin beni allah razi olsun :))

zedge2009

Üye
aynı sorun bende de çok oldu. birçok arkadaşım yeni versiyon için bana getirir telefonlarını. bende nokia software updater yada ovi suit ile güncellerim. çoğu zaman kurulumun bir yerlerinde hata çıkar. telefon ile bağlantı koptu gibi falan. sonra telefon açılıyor gibi olup tekrar kapanıyor.

en iyisi jaf ile formatlamak. biraz meşakkatli ama kesin.

JunioR_5858

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle nokia nin kendi yaptigi programdan daha iyi yaptiklari kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt