JunioR_5858
Üye
N97 mini update hatasi.. Telefon calismiyor..
Merhaba arkadaslar bugun sabah telefonumda yeni surumun ciktigini telefondaki update programi ile ogrendim. Telden update etmeye calistim bilgisayardan yapmam gerektigini yazdi ve bilgisayardan nokia update ile basladim isleme. gerekli olan yazilimi indirdi yarisina kadar yukledi ve ekrana baglanti koptu yazdi. o andan itibaren telefon calismiyor. sim karti hafiza kartini cikartip denedim yine calismadi. telefon normal acilirken titredigi gibi titriyor ama ne ekrana goruntu geliyor ne de acildigiyla ilgili bi ses veriyor. telefonu bilgisayara bagladigim da baglanti sesi veriyor yaklasik 1 dk da bir baglanti sesi veriyor surekli. yeniden update edemiyor pc gormedigi icin. hard formatta yapilmiyor. suan work and travel yaptigim icin bulundugum bolgede nokia serviside yok. cihazi gecen yil hindistandan almistim turkiye ye dondugumde phoenix ile turkceye cevirmistim. bu arada phoenix ile de update etmeyi denedim bilgisayar cihazi gormedigi icin olmadi. yardimci olabilirseniz iyi olur cok zor durumda kaldim.

valla ozaman bişey diyemem ordada telefoncular vardır bi bak istersen sabah
)