N97 Mini Tuş Takımı Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efyuar

efyuar

Üye
    Konu Sahibi
N97 Mini Tuş Takımı Acil Yardım
Selam arkadaslar, n97 mini Rm-555 yurt dışından gelen bir telefonum var. Yurt dışından gelen telefonlar'da Z ve Y harfinin yerinin değişik oldugunu biliyorsunuzdur. Borbey adlı arkadaşımızın yaptığı burdaki konuda sadece hack olan nı yükledim. Yaptığım işlemler uzun oldugu için kısa bir şekilde anlattım. Herşey süper bir yerde sorun var. Tuşların yerleri değişmiş. Görüntü olarak Z'ye bastığımda ekranda Y olarak çıkıyor. Buna benzer bazı tuşlar değişmiş.

Yardımlarınızı bekliyorum. Resmi küçültemedim kusura bakmayın.

--------------- Ekleme ---------------

Resimde örnek olarak 2 tanesini gösterebildim

--------------- Ekleme ---------------

Aslında sorunum kısacası
N97 mini RM-555 Country Variant Switzerland CH Free Navi Cherry Black V2 - MR^0591929^12.0.110^003
Telefonu için rof2 hack dosyası lazım klavyenin tuşlarını bozmayacak

oornek

Üye
aynı sorun bendede var a klavye sorunu bilen bir arkadastan yardım bekliyoruz

efyuar

efyuar

Üye
    Konu Sahibi
Farklı bir yol buldum fakat hackli değil. En iyisi namesis ile kendi telefonunun guncellemesini kur ben öyle yaptım soru n ortadan kalktı

oornek

Üye
bu sorun değil arkadaslar sadece yurtdışından gelen n97mini model telefonlarda var türkçe menu atıldığında klavye q klavye oluyor... Türkiyede satılan cihazlarda tuş takımı ile yurtdışından gelen cihazlardaki tuş takımı aynı değil...

elektra

Üye
arkadaşlar bu 97 miden bendede var aynı sorun (q-a m-.)gibi tuş takımı ne yapabiliriz bunu nasıl düzeltebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt