dostum müzik çaların desteklediği dosya turu nedir senin yüklemek istediğin müzik uzantısı nedir bunları da belirtte ona göre yardımcı olalım kalkıpta sen vinap oynatıcıya mp3 oynatmaya çalışırsan yada tam tersi şeklinde yapmaya çalışırsan olmaz kütüphaneyi güncelle de güncelledikten sonra o müziği vermiyorsa formatı farklıdır yeniden başka müzik ekle tekrar kütüphaneyi güncelle o müziği görüp okuyorsa yuklenmiyen o diğer müzik farklı formattır bu şekilde yap bakalım güzel sonuç alacaksın eminim ayrıca sıkıntı yaşıyorsan tüm dosyaları destekleyen programlar var onlara göz at derim
---------- Eklendi @ 04:34:13 ---------- Yazıldı @ 04:26:26 ----------
benim 5 megapixel kameralı video oynatan mp4 desteği mp3 desteği olan müzik çalar var winap dosya yükledim dosyayı görmüyor bile sıra geliyor doğrudan atlıyo bu olay da onunla ayni müzik çaların bahsetmiş olduğun müziği desteklemiyo hiç uğraşma müziği ya müzik çalar destekli şeklinde youtube yada vs siteler den indireceksin yada hiç uğraşmayacaksın dediği mi yap gelip teşekkür edeceksin emin ol moralini de bozma bu konularla