n97 mini telefona attığım parçaları görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osman_51

osman_51

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini telefona attığım parçaları görmüyor
benim n97 mini cihazım var ama telefona şarkı atıyorum ama müzik çalarda şarkılar görünmüyor bilen bana yardım etsin lütfen

iletişim w w w.facebook.com/sahinosman

backwater

backwater

Üye
konu yanlış yerde s60v5 bölümüne aç konuyu, o yüzden burdan yardım alamazsın

tempestshine

tempestshine

Üye
Konu yeri yanlış :nono:

by*cambaz

Üye
konu yeri yanlış s60v5 bölümüne aç hemşehrim Niğdeli

uğur e

uğur e

Üye
müzik çaları yenile belki olur

phasan

phasan

Üye
arkadaşım seçenekten müzik kitaplını yenileye bas

osman_51

osman_51

Üye
    Konu Sahibi
müzik çalardan kütüphaneyi yenile diyorum ama 0 parça eklendi diyor ovi ile yükledim yine aynı sadece dosya yoneticisinden görünüyor müzikler başka görünmüyor

Malamadrı

Malamadrı

Üye
dostum müzik çaların desteklediği dosya turu nedir senin yüklemek istediğin müzik uzantısı nedir bunları da belirtte ona göre yardımcı olalım kalkıpta sen vinap oynatıcıya mp3 oynatmaya çalışırsan yada tam tersi şeklinde yapmaya çalışırsan olmaz kütüphaneyi güncelle de güncelledikten sonra o müziği vermiyorsa formatı farklıdır yeniden başka müzik ekle tekrar kütüphaneyi güncelle o müziği görüp okuyorsa yuklenmiyen o diğer müzik farklı formattır bu şekilde yap bakalım güzel sonuç alacaksın eminim ayrıca sıkıntı yaşıyorsan tüm dosyaları destekleyen programlar var onlara göz at derim

---------- Eklendi @ 04:34:13 ---------- Yazıldı @ 04:26:26 ----------

benim 5 megapixel kameralı video oynatan mp4 desteği mp3 desteği olan müzik çalar var winap dosya yükledim dosyayı görmüyor bile sıra geliyor doğrudan atlıyo bu olay da onunla ayni müzik çaların bahsetmiş olduğun müziği desteklemiyo hiç uğraşma müziği ya müzik çalar destekli şeklinde youtube yada vs siteler den indireceksin yada hiç uğraşmayacaksın dediği mi yap gelip teşekkür edeceksin emin ol moralini de bozma bu konularla

osman_51

osman_51

Üye
    Konu Sahibi
benim atmak istediğim mp3 formatlı müzikler zaten bu telefonlarda acemi değilim her telefondan anlarım ama soruınun ne olduğunu bi türlü çözemedim

telefon sadece önceden bluetooh la atılmış müzikleri görüyor başka da müzik görmüyor

---------- Eklendi @ 15:59:09 ---------- Yazıldı @ 15:58:04 ----------

tavsilerin için saol kardeşim bildiğin böyle bi program var mı

_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkdasım telefona cfw yüklediysen sadece muzik klasörü içindeki müzzikleri görür.müziklerini müzik klsörüne atıp öyle bir dene

osman_51

osman_51

Üye
    Konu Sahibi
müzik klasörü içine atıyorum zaten müzikleri ama görmüyor

Malamadrı

Malamadrı

Üye
july player yükle 3gp mp4 mp3 wınap aklına gelen herşeyi oynatıyo valla

joker.lg

joker.lg

Üye
benim atmak istediğim mp3 formatlı müzikler zaten bu telefonlarda acemi değilim her telefondan anlarım ama soruınun ne olduğunu bi türlü çözemedim

telefon sadece önceden bluetooh la atılmış müzikleri görüyor başka da müzik görmüyor

---------- Eklendi @ 15:59:09 ---------- Yazıldı @ 15:58:04 ----------

tavsilerin için saol kardeşim bildiğin böyle bi program var mı

1. Sayfada benim dediğimi yap olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt