n97 mini sorun 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
n97 mini sorun 1
arkadaşlar ben n97 mini kullanıyorum benim telefon garip ya da hep kötü tel bana denk geliyor neyse sorun şu müzık çaları açıp nette olduğumda şarkı takılıyor geri sarıyor ileri atlıyor ve düzeliyor mesaj yazarken elim 7 nin üstünde iken sanki 1 e dokunmuş gibi davranıyor yazma hızı çok hızlı iken dokunmatik samsung gibi yazıyor bazen yazdıklarım 5 yıl sonra ekrana geliyor hele uzun birşey yazarsam tel donuyor bunlar sizde de oluyor mu ? Tele çok kez format attım sadece belirli programları yüklüyorum acaba şanssız miyim tel bozuk mu ? Tel romanyadan ingiliz orjinal fw si ben cfw atmışım

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

M. tAHA

M. tAHA

Üye
sorun yok dostum aynısı bende de oluyor. en iğrenci şu müzik olayı...

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
sorun yok dostum aynısı bende de oluyor. en iğrenci şu müzik olayı...

komik oluyor biliyor musun rihanna dinlerken söylüyorum birde :) şarkı geri gidiyor mal gibi kalıyorum orda sonra beni geçiyor :) :kop2:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
evet :kop2: bide şarkının neresıne atıyor anlamıyorumda :kop2:

15097

15097

Üye
arkadaşlar ben n97 mini kullanıyorum benim telefon garip ya da hep kötü tel bana denk geliyor neyse sorun şu müzık çaları açıp nette olduğumda şarkı takılıyor geri sarıyor ileri atlıyor ve düzeliyor mesaj yazarken elim 7 nin üstünde iken sanki 1 e dokunmuş gibi davranıyor yazma hızı çok hızlı iken dokunmatik samsung gibi yazıyor bazen yazdıklarım 5 yıl sonra ekrana geliyor hele uzun birşey yazarsam tel donuyor bunlar sizde de oluyor mu ? Tele çok kez format attım sadece belirli programları yüklüyorum acaba şanssız miyim tel bozuk mu ? Tel romanyadan ingiliz orjinal fw si ben cfw atmışım
5 yıl sonra :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt